آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه چیکن پارمزان خانه داري

طرز تهیه چیکن پارمزان
  بزرگنمايي:

آریا بانو-با ما همراه باشید تا طرز تهیه غذای ساده و خوشمزه چیکن پارمیزان را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:
1 عدد سینه مرغ بدون استخوان
1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
1/4 پیمانه پنیر موزرلا خورد شده
1/3 پیمانه سس گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری ریحان رنده شده
1 عدد تخم مرغ
آرد سفید به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل

روش تهیه سینه مرغ سوخاری
ابتدا باید سینه مرغ را با گوشتکوب بکوبیم تا نازک بشود تقریبا حدود 1.5 سانت.
حالا هر دو طرف مرغ رو به نمک و فلفل آغشته کنید. بعد هر دو طرف مرغ رو کاملا به آرد سفید آغشته کنید. حالا مرغ رو کاملا به تخم مرغی که قبلا زدیم تا از لختی در بیاد آغشته کنید.
در نهایت نوبت آغشته کردن دو طرف مرغ به آرد سوخاریه.
مرغ رو داخل قابلمه‌ای که درون آن روغن ریختیم و روغن هم داغ شده میذاریم و اجازه میدیم تا سرخ و طلایی بشه.
وقتی یک طرف مرغ طلایی شد برش میگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه. مرغ رو خیلی سرخ نکنید، چون قراره داخل فر هم بره و در صورت سرخ شدن زیاد از حد سفت میشه.
مرغ سرخ شده رو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافیش گرفته شود.
یه ظرف نشکن مخصوص فر انتخاب کنین و کف آن را با روغن چرب کنید و بعد مرغ سوخاری رو درون آن قرار دهید و روی مرغ رو با سس گوجه فرنگی بپوشونید.
ریحون خورد شده رو اضافه کنید.
در نهایت پنیر موزرلا تازه‌ای که خورد کردین و پنیر پارمزان هم روی مرغ پخش کنید.
مرغ رو برای 15 الی 20 درجه داخل فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کردید بذارین تا هم مرغ خوب مغز پخت بشه و هم پنیرا آب و برشته بشود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

املت ماکارونی یک صبحانه پرکاری

میزاردور/ سالاد بلغور را به سفره تان اضافه کنید

دمی بلغور جو غذای لذیذ و محلی استان تهران

یتیمک محلی بوشهری ها را امتحان کنید

از شما/ دسر من

از شما/شام ما

ساندویچ لبو مخصوص علاقه مندان به کاهش وزن

از شما/ شام ما

آموزش تهیه راویولى پنیر و اسفناج

آموزش تهیه بیسکو کیک

ایده‌های خلاقانه برای تزیین لبو شب یلدا

آموزش تهیه خوراک مرغ با سیب زمینی شیرین

آموزش تهیه ترشی بادمجان برای تازه کارها

با یک لازانیای ساده و لذیذ شب خاطره انگیز بسازید

جوجه کباب با سس ماست

از شما/کیک تولد

4 مدل سالاد لبو برای پذیرایی شب یلدا

غذای اصلی/ کتلت سیب زمینی شیرازی، ترد و خوشمزه

2 روش درست کردن کمپوت موز برای شب یلدا

میز اردور/ 2 روش درست کردن کمپوت موز

ناهار/ فسنجان را به سبک شمالی با سبزی معطر بپزید

فرنی پسته انتخاب عالی برای کودکان در حال رشد

غذای اصلی/ اشکنه سیب زمینی تهرانی ها با کلی خواص

نقش پارچه‌ها در دکوراسیون منزل چیست؟

خوراکی‌های رشت؛ خوشمزه‌ترین شهر ایران!

طرز تهیه جوجه کباب

2 روش درست کردن کمپوت موز

میز اردور/ حلوای نشاسته به خوشمزگی راحت الحلقوم

با ربان برای تزئینات سفره یلدا گل درست کنید

صبحانه/ رول تست فرانسوی با پنیر خامه ای و لطیف

از شما/ شام ما برای مادر شوهر

از شما/ باقلوا شربتی

ازشما/ کیک میکری

صفر تا صد پیتزای خانگی بدون فر

شیرینی ها/ کاپ کیک هندوانه ای برای شب یلدا

حلوای سویق مقوی ترین میان وعده برای بچه های لاغر

سس کاری طعم غذاهای گوشتی را معرکه می کند!

میز اردور/ حلوای سویق مقوی ترین میان وعده برای بچه های لاغر

کالباس سبزیجات برای کسانی که گوشت نمی خورند

کیک بستنی ایده ای عالی برای پذیرایی شب یلدا

اسموتی آووکادو با میوه های سبز

نوشیدنی ها/ اسموتی آووکادو با میوه های سبز

محبوب ترین غذای مجلسی را اصولی بپزید

خورشت مرغ را به سبک رستوران ها بپزید

دستور تهیه دسری بی نظیر برای آخر هفته

میز اردور/ دسر شیر عسلی خوشمزه و آسان

ناهار/ آبگوشت ترش فقط در کنار خانواده و روز تعطیل می چسبه!

غذای اصلی/ کباب فلفلی پیشنهاد جذاب جمعه

از شما/ پنکیک

پنکیک صبحانه برای همه خانواده