آریا بانو

آخرين مطالب

2 روش درست کردن شیر برنج خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

درست کردن شیر برنج سفید
شیر برنج جایگزین خوبی برای شیرهای لبنی است! این دستور العمل های ساده برای درست کردن شیر برنج کمتر از 5 دقیقه زمان می برد. اگر می خواهید طعم شیر برنج سنتی داشته باشید، از شیرینی برنج استفاده کنید. اگر طعم خاکی بیشتری را ترجیح می دهید، برنج قهوه ای را با آب مخلوط کنید تا شیر شود. هر دو گزینه سریع ، آسان و جالب هستند.
طرز تهیه شیر برنج سفید :
مواد لازم برای تهیه شیر برنج سفید :

برنج پخته شده 1 فنجان
آب 4 فنجان

این مواد برای درست کردن 4 فنجان شیر برنج می باشد.
طرز تهیه شیر برنج سفید :
برنج سفید را به صورت کته بپزید و دم نگذارید تا حدی که نرم شود . سپس 1 فنجان برنج پخته شده را با 4 فنجان آب داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.
و اجازه بدهید ثابت باقی بماند تا شیر و برنج صاف شود اگر بعد از 1 دقیقه مواد هنوز یکدست نشده است باز مخلوط کن را با دور تند روشن کنید تا زمانی که یکدست شود مخلوط کنید.
بعد از مخلوط کردن، شیر را داخل یخچال نگهداری کنید. اگر تمایل دارید شیر را خنک بنوشید و اگر هم دوست داشته باشید می توانید گرم بنوشید. حتما قبل از نوشیدن شیر برنج آن را کامل هم بزنید .
این شیر برنج را تا 5 روز می توانید داخل یخچال نگهداری کنید.
تهیه شیر برنج قهوه ای :

درست کردن شیر برنج قهوه ای
مواد لازم برای تهیه شیر برنج قهوه ای :
برنج قهوه ای پخته شده 1/2 فنجان
آب 2 فنجان
خرما 4 عدد

طرز تهیه شیر برنج قهوه ای:
این میزان مواد برای 2 فنجان شیر برنج می باشد.
ابتدا 2 فنجان آب، 1/2 فنجان برنج قهوه ای پخته شده و 4 عدد خرما را داخل مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا مخلوط کنید. خرما به شما کمک می کند که شیرتان کمی شیرین شود، اگر می خواهید شیر بدون قند داشته باشید آنها را به راحتی کنار بگذارید.
اجازه بدهید مخلوط کاملا یکدست شود تا مایع شیری تشکیل شود. هرچه بیشتر مخلوط کنید قوام شیر شما سبک تر می شود.
مایع را از یک الک ریز عبور بدهید و آن را صاف کنید تا هر گونه برآمدگی که دارد از بین بردود. زیرا برنج قهوه ای بافت ضخیم دارد پس آن را از صافی عبور بدهید.

شیره برنج قهوه ای را از صافی عبور بدهید
می توانید اضافه های برنج را کمپوست یا درون سطل زباله بریزید.
سپس برای نوشیدن آن را درون یخچال قرار بدهید تا خنک شود در غیر این صورت آن را گرم نوش جان کنید.
این شیر را 4 روز داخل یخچال می توان نگهداری کرد.
* اگر بوی شیر تغییر کرد آن را مصرف نکنید و دور بریزید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ خوشمزه ترین ماکارونی با گوشت چرخ کرده

غذای ملل/ کروکت فرانسوى را برای پیش غذای یلدا بپزید

شیرینی ها/ رولت گل سرخ خوشمزه و معطر برای شب یلدا

شام/ سوپ بروکلی و اسفناج بخورید تا سرما نخورید

نوشیدنی ثعلب بهترین انتخاب در هوای آلوده زمستان

از شما/ خورشت لوبیا😉

میز اردور/ ذرت مکزیکی با کلی مخلفات خوشمزه

ایده های جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی

عصرانه/ فرنی و ژله انار برای عصر یلدا

آموزش تهیه ژامبون مرغ ساده و دودی در خانه

کَسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه

آموزش تهیه ذرت مکزیکی با ذرت سالم

ایده های ساده برای تزیین لبو شب چله

کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه ذرت مکزیکی

صبحانه/ 2 دستور تهیه کیک شکلاتی ساده و خیس

کتلت سیب زمینی شیرازی

نان یونانی مخصوص عید کریسمس

کیک صبحانه با بافتی نرم و حجیم

هندونه مخصوص شب یلدا

از شما/شام خوشمزه ی ما

از شما/کیک

مثل حرفه ای ها شیر خرما را سرو کنید

شیرینی رول سیب دارچینی

طرز تهیه اسنک پیتزایی خوشمزه و لذیذ در خانه

دستور تهیه محلبی با رنگ‌ها و طعم‌های مختلف

ته چین انار، غذایی لذیذ با تم شب یلدا

غذای اصلی/ کیک سیب زمینی با هویج، غذایی شیک و خوشمزه

سوپ و آش/ برای کوچولویتان آش دندانی بپزید

عدسی هم گرمتان می کند، هم مغذی است

میز اردور/ سالاد بادمجان را با فلفل تند و تیز کنید

آموزش پیاز مجلسی سرخ شده

پای کدوحلوایی برای دسر شب یلدا

غذاهایی که مناسب در فصل پاییز

ته چین انار پیشنهاد فوق العاده برای شام یلدا

شیرینی اسپانیانی با مزه ای شببه بامیه

خوراک مرغ با نانی مخصوص برای ناهار امروز

کاپ قارچ و اسپاگتی، فست فودی جدید و خوشمزه

پاپ کرن کاراملی را برای شب یلدا درست کنید

سوپ و آش/ سوپ جوجه لیمویی تو این سرما می چسبه!

ذائقه ها/ برگر مرغ رژیمی برای مهمانان مسن

ترفندهای پخت مرغ حرفه ای

با پارچه نمدی برای بچه ها جلد دفتر درست کنیم

مدل های جذاب دستبند و انگشتر به هم متصل

غذای اصلی/ سس قارچ خانگی برای استیک و پاستا

از شما/ کیک حروف

ست کردن لباس با رنگ سورمه ای

دکوراسیون منزل به سبک صنعتی

سوپ جوجه لیمویی؛ تو این سرما می‌چسبه!