آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه برساق خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

طرز تهیه برساق
هر شهری شیوه پخت مختص به خودش را دارد این سبک پخت سنندج است. این مقدار مواد لازم برای حدود 100 عدد برساق بزرگ می باشد.
مواد لازم برای تهیه برساق :

آرد بربری 4 کیلو
ماست محلی 4 لیوان
روغن حیوانی نصف لیوان
روغن مایع 1 لیوان
شکر 2 و نیم لیوان
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
* آب ولرم تقریبا 3 لیوان

* آب ولرم اندازه آب چشمی است و تا جایی که یک خمیر لطیف و سفت بدست بیاید باید کم کم آب بریزید.
طرز تهیه برساق :
مقدار را این بار چند برابر کردم اما تخم مرغ و مایه خمیر را بیشتر نکردم زیرا نخواستم زیاد در روغن پف کند. مایه خمیر و یک قاشق شکر و نصف پیمانه آب ولرم را بگذارید پنج دقیقه با در بسته تا پف کند آرد را الک کنید تخم مرغ را بزنید تا از لختگی در بیاید شکر را با آب ولرم حل کنید بعد به مواد اضافه کنید کل مواد بالا را اضافه کنید ولی روغن حیوانی را کم کم حین وزر دادن اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید.
و اجازه بدهید خمیر در ظرف در بسته ای حدود یک ساعت بماند تا پف کند. سپس خمیر را به تکه هایی کوچک بردارید و با انگشت پهن کنید می توانید با هر چیزی خمیر را شکل بدهید و آن را در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. سریع آن را برگردانید که در روغن نسوزد و بعد آن را درون سبد قرار بدهید تا روغن اضافی آن از بین برود.
بعد از سرد شدن می توانید برساق ها را درون نایلون قرار بدهید و آن را داخل یخچال بگذارید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آموزش تهیه ترشی بادمجان برای تازه کارها

با یک لازانیای ساده و لذیذ شب خاطره انگیز بسازید

جوجه کباب با سس ماست

از شما/کیک تولد

4 مدل سالاد لبو برای پذیرایی شب یلدا

غذای اصلی/ کتلت سیب زمینی شیرازی، ترد و خوشمزه

2 روش درست کردن کمپوت موز برای شب یلدا

میز اردور/ 2 روش درست کردن کمپوت موز

ناهار/ فسنجان را به سبک شمالی با سبزی معطر بپزید

فرنی پسته انتخاب عالی برای کودکان در حال رشد

غذای اصلی/ اشکنه سیب زمینی تهرانی ها با کلی خواص

نقش پارچه‌ها در دکوراسیون منزل چیست؟

خوراکی‌های رشت؛ خوشمزه‌ترین شهر ایران!

طرز تهیه جوجه کباب

2 روش درست کردن کمپوت موز

میز اردور/ حلوای نشاسته به خوشمزگی راحت الحلقوم

با ربان برای تزئینات سفره یلدا گل درست کنید

صبحانه/ رول تست فرانسوی با پنیر خامه ای و لطیف

از شما/ شام ما برای مادر شوهر

از شما/ باقلوا شربتی

ازشما/ کیک میکری

صفر تا صد پیتزای خانگی بدون فر

شیرینی ها/ کاپ کیک هندوانه ای برای شب یلدا

حلوای سویق مقوی ترین میان وعده برای بچه های لاغر

سس کاری طعم غذاهای گوشتی را معرکه می کند!

میز اردور/ حلوای سویق مقوی ترین میان وعده برای بچه های لاغر

کالباس سبزیجات برای کسانی که گوشت نمی خورند

کیک بستنی ایده ای عالی برای پذیرایی شب یلدا

اسموتی آووکادو با میوه های سبز

نوشیدنی ها/ اسموتی آووکادو با میوه های سبز

محبوب ترین غذای مجلسی را اصولی بپزید

خورشت مرغ را به سبک رستوران ها بپزید

دستور تهیه دسری بی نظیر برای آخر هفته

میز اردور/ دسر شیر عسلی خوشمزه و آسان

ناهار/ آبگوشت ترش فقط در کنار خانواده و روز تعطیل می چسبه!

غذای اصلی/ کباب فلفلی پیشنهاد جذاب جمعه

از شما/ پنکیک

پنکیک صبحانه برای همه خانواده

غذای اصلی/ خوشمزه ترین ماکارونی با گوشت چرخ کرده

غذای ملل/ کروکت فرانسوى را برای پیش غذای یلدا بپزید

شیرینی ها/ رولت گل سرخ خوشمزه و معطر برای شب یلدا

شام/ سوپ بروکلی و اسفناج بخورید تا سرما نخورید

نوشیدنی ثعلب بهترین انتخاب در هوای آلوده زمستان

از شما/ خورشت لوبیا😉

میز اردور/ ذرت مکزیکی با کلی مخلفات خوشمزه

ایده های جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی

عصرانه/ فرنی و ژله انار برای عصر یلدا

آموزش تهیه ژامبون مرغ ساده و دودی در خانه

کَسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه