آریا بانو

آخرين مطالب

دو پیازه آلو از غذاهای سنتی شیراز خانه داري

دو پیازه آلو از غذاهای سنتی شیراز
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
دو پیازه آلو از غذاهای سنتی شیراز
k ٤.٧
٣
غذالند / دو پیازه آلو یکی از غذاهای سنتی مردم خونگرم شیراز است .شاید فکر کنید که این غذا با آلو تهیه می شود .خیر اشتباه می کنید ترکیبات این غذا پیاز ، سیب زمینی و تخم مرغ است.شاید از خود بپرسد پس آلو چی شد .آلو در واقع همان سیب زمینی خودمان است شیرازی های عزیز به سیب زمینی می گویند آلو و آن را به این نام صدا می زنند و علت نام این صیفی دلیل دارد که برایتان به صورت مختصر توضیح می دهیم.
سیب زمینی همانند خیلی از میوها وسبزیجات دیگر ذات ایرانی ندارد و از کشور دیگری پا به سرزمین ما نهاده است.در زمان های خیلی قدیم شخصی به نام سر جان ملکم که گویا تابعیت انگلیسی داشته است وارد ایران شده و این صیفی را به ایران میاورد و در بوشهر به کشاورزان یاد میدهد که آن را چگونه کشت کنند.الیته طبق روایات دیگر اولین بار سیب زمینی در استان کرج امروزی در منطقه پشند کاشته شده است و برخی از سیب زمینی ها به سیب زمینی پشندی نیز معروفند .از آن به بعد سیب زمینی مشود جزئی از غذای مردم ایران و به این صورت یک محصول فرنگی به کشور ما وارد میشود.
شیرازی ها اوایل به این محصول جدید میگفتند” الوملکمی” که بخاطراسم همان شخصی بود که این سیب زمینی ها را آورده بود کم کم اسم دیگری هم برای آن پیدا کردندبه نام ” آلو زمینی” به همین علت است که اکثر شیراری ها به آن آلو می گویند.
اما امروزه سیب زمینی یک از مهمترین مواد غذایی در ایران است و شاید به جرات بتوان گفت که در 90% غذاها ازسیب زمینی به نوعی استفاده می شود و طرفداران زیادی هم دارد.بهترین نوع سیب ز مینی که همه آن را دوست دارند سیب زمینی سرخ کرده است که البته زیاد خوردن آن نیز خیلی توصیه نمی شود.بهترین حالت استفاده از سیب زمینی نوع پوره و یا پخته آن است که حاوی مقادیر زیادی پروتئین و ویتامین به خصوص ویتامین ث می باشد.

مواد لازم
سیب زمینی بزرگ : 1 عدد
پیاز متوسط : 4 عدد
روغن : به مقدار لازم
تخم مرغ : 2 عدد
نمک : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله 1
سیب زمینی را با پوست آب پز می کنیم .
مرحله 2
پوست سیب زمینی ها را گرفته به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله 3
پیاز را خرد کرده با زردچوبه ، نمک و فلفل در روغن تفت می دهیم.
مرحله 4
سیب زمینی را نیز در پیاز کمی تفت می دهیم.
مرحله 5
در پایان تخم مرغ ها ر به مواد فوق اضافه می کنیم و هم می زنیم تا پخته شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/زرشک پلو با مرغ

از شما/ زرشک پلو بامرغ .سالاد ..

از شما/ ناهار من و همسرم

از شما/ پیتزای خونگی

غذای اصلی/ کباب کوبیده مخصوص با فوت و فن وا نرفتن

از شما/ فرنی ساده

ذائقه ها/ غذایی خوشمزه و رژیمی از مجارستان

تفدیم شما

خوراک لوبیا چیتی با قارچ مخصوص دانشجوها

طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

صفر تا صد تهیه کباب کوبیده مخصوص در منزل!

از آش سماق غافل نشوید

سوپ کدو تنبل کبابی خوشمزه

آشپزی در ماگ؛ سریع و مایکروفری

انواع ژله هندوانه‌ای برای شب یلدا

مرغ برشته، غذای مورد علاقه کودکان

طرز تهیه کوکوی مرغ

دمنوش زردچوبه

پاناکوتا زعفرانی دسر بین المللی و لذیذ

20 مدل کفش پاشنه پهن زنانه برای استایل مجلسی و کژوال

آموزش طبخ مرغ برشته

املت ماکارونی یک صبحانه پرکاری

میزاردور/ سالاد بلغور را به سفره تان اضافه کنید

دمی بلغور جو غذای لذیذ و محلی استان تهران

یتیمک محلی بوشهری ها را امتحان کنید

از شما/ دسر من

از شما/شام ما

ساندویچ لبو مخصوص علاقه مندان به کاهش وزن

از شما/ شام ما

آموزش تهیه راویولى پنیر و اسفناج

آموزش تهیه بیسکو کیک

ایده‌های خلاقانه برای تزیین لبو شب یلدا

آموزش تهیه خوراک مرغ با سیب زمینی شیرین

آموزش تهیه ترشی بادمجان برای تازه کارها

با یک لازانیای ساده و لذیذ شب خاطره انگیز بسازید

جوجه کباب با سس ماست

از شما/کیک تولد

4 مدل سالاد لبو برای پذیرایی شب یلدا

غذای اصلی/ کتلت سیب زمینی شیرازی، ترد و خوشمزه

2 روش درست کردن کمپوت موز برای شب یلدا

میز اردور/ 2 روش درست کردن کمپوت موز

ناهار/ فسنجان را به سبک شمالی با سبزی معطر بپزید

فرنی پسته انتخاب عالی برای کودکان در حال رشد

غذای اصلی/ اشکنه سیب زمینی تهرانی ها با کلی خواص

نقش پارچه‌ها در دکوراسیون منزل چیست؟

خوراکی‌های رشت؛ خوشمزه‌ترین شهر ایران!

طرز تهیه جوجه کباب

2 روش درست کردن کمپوت موز

میز اردور/ حلوای نشاسته به خوشمزگی راحت الحلقوم

با ربان برای تزئینات سفره یلدا گل درست کنید