آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا خانه داري

طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه کنسرو برگ مو با ماندگاری بالا
k ٤.٦
٠
ستاره / امروزه برگ مو به روش‌های مختلفی نگهداری می‌شود که بهترین راه برای نگهداری آن و استفاده در سایر فصول، تهیه کنسرو برگ مو است. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این کنسرو با ما همراه باشید.
مواد لازم
برگ مو 1 کیلوگرم
آب سرد 1.5 لیتر
سرکه 1/4 پیمانه
نمک 3 قاشق سوپ‌خوری
آب جوش به مقدار لازم
نکته : قبل از شروع به کار، برگ موها را به خوبی شسته و خشک کنید.
طرز تهیه
یک قابلمه مناسب برداشته، مقداری آب درون آن ریخته، نمک و سرکه را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت بگذارید.
بعد از گذشت ده دقیقه، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید محلول خنک شود.
در یک قابلمه بزرگ مقداری آب جوش بریزید، برگ موهای شسته و خشک شده را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.
ده دقیقه بعد برگ‌ها را آبکشی کنید و اجازه دهید خنک شوند.
ده تا برگ مو را جدا کرده و روی هم قرار دهید و لوله کنید.
دسته‌های ده تایی برگ‌ها را به حالت ایستاده درون شیشه قرار دهید. ( دقت داشته باشید، که تمام ظرف شما باید از برگ مو پر شود.)
محلول آب، سرکه و نمک را که در ابتدا تهیه کرده بودید، روی برگ‌های دلمه بریزد و درب بطری را محکم ببندید.
در یک قابلمه بزرگ، آب سرد ریخته و شیشه‌ها را در داخل آن قرار دهید؛ به گونه‌ای که 5 سانتی‌متر از ارتفاع شیشه‌ها از آب بیرون باشد.
سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب درون آن به جوش آید. ( بهتر است این کار با شعله کم، به آرامی انجام شود.)
در این مرحله اجازه دهید به مدت 15 دقیقه شیشه‌های کنسرو، در آب جوش بمانند.
در مرحله آخر، شعله را خاموش کرده و شیشه‌ها را از قابلمه خارج کنید.
پس از سرد شدن کنسروها، آن‌ها را در مکان مناسب نگهداری کنید.

نکات کلیدی
1. برای تهیه کنسرو از برگ مو، از برگ‌های تازه و سالم استفاده کنید.
2. از شیشه‌های سالم و مقاوم به حرارت استفاده کنید تا در هنگام جوشیدن ترک نخورند؛ شیشه‌های سس و مربا بهترین مورد برای تهیه کنسروها هستند.
3. به هیچ عنوان از شیشه‌هایی که درب آن‌ها دارای زنگ‌زدگی است، استفاده نکنید؛ این کار موجب کپک زدن کنسرو شما خواهد شد.
4. بهتر است بعد از تهیه کنسروها، شیشه‌ها را در جای مناسب قرار داده و آن‌ها را بیش از حد تکان ندهید.
5. شیشه یا بطری کنسرو شما باید در سایه نگهداری شود و مقابل نور مستقیم خورشید نباشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

فوت و فن تهیه یک کاپ کیک لاکچری

کباب برگ تابه‌ ای خانگی

از شما/ بفرماید دوستان

آموزش تهیه کوکو سیب زمینی برای مبتدی ها

آموزش تهیه خورشت یلدا

بانوفی پای؛ یک دسر انگلیسی خوشمزه

از شما/ ناهار خوشمزه ما

از شما/ کوکوی سیب زمینی

از شما/ ته دیگ ته چینی

ازشما/ بفرمایید دوستان

غذای اصلی/ 3 مدل اسنک درجه یک برای دورهمی ها

از شما/ ماست و خیار قالی

توپک بادامی هندوانه ای برای تم یلدا

خورشت جدید و خاص برای یلدای امسال

غذای اصلی/ ماکارونی فرپز و فوری

از شما/ ته چین مرغ

حمص پیش غذای محبوب و مقوی لبنانی

از شما/ کوفته برنج

آموزش خامه کشی کیک برای مراسم شب یلدا

میز اردور/ خامه روی کیک را چطور درست کنم؟

خوراک مرغ با طعم و عطر سیر و عسل

خورش کرفس جا افتاده با ریزه کاری هایش

ناهار/ ته چین گرمساری غذای سنتی سمنان

درست کردن کیک به شکل گلدان

کاپ کیک آدم برفی برای شب یلدا

غذای اصلی/ کتلت سویا سرشار از پروتئین و بدون چربی

2 روش تهیه میوه خشک برای شب یلدا

10 روش برای از بین بردن بوی ماهی

تزئین هندوانه برای سرو راحت تر

غذای اصلی/ کتلت سویا سرشار از پروتئین و بدن چربی

پیراشکی سبزیجات برای مقابله با کم خونی

3 روش خانگی پخت لبو برای شب یلدا

شیرینی ها/ کیک میوه و پنیر با عطر و طعمی بی نظیر

ساخت کاردستی با استفاده از توپک های نمدی

جعبه هایی زیبا برای هدیه با هنر اوریگامی

شیک ترین مدل های شومیز گیپور زنانه

صبحانه/ املت ریحان و گوجه حالتان را خوب می کند

ذائقه ها/ پیراشکی سبزیجات برای مقابله با کم خونی

5 ست لباس پیشنهادی با پالتوی شیری

طرز تهیه‌ی ماهی فیله سوخاری

صبحانه سالم و کامل یعنی این!

طرز تهیه ته‌چین گرمساری؛ غذای سنتی سمنان

از شما/کباب کوبیده در منزل سالم و با صرفه

غذای ملل/ پیتزا نیویورکی، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ ژله با تزیین هویج، شیک و مجلسی

غذای ملل/ «سان چوی بو» یک غذای چینی مقوی

میز اردور/ رول گوشت و تخم مرغ، ساده و راحت

میز اردور/ سس سیر برشته را حتما امتحان کنید

غذای اصلی/ «کوفته باقلا» با طعمی فوق‌العاده

میز اردور/ پوره سیب زمینی با طعم خامه‌، محبوب و انرژی‌بخش