آریا بانو

آخرين مطالب

طرز درست کردن خمیر گل چینی سرد خانه داري

طرز درست کردن خمیر گل چینی سرد
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز درست کردن خمیر گل چینی سرد
k ٢.٢
١
بیتوته / مواد لازم برای خمیر گل چینی سرد :
نشاسته ذرت یک پیمانه
چسب چوب دو سوم پیمانه
گلسیرین یک قاشق غذاخوری
وازلین به میزان لازم برای چرب نمودن دستها
طرز درست کردن خمیر گل چینی سرد :
نشاسته، چسب چوب و گلسیرین را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست بدست بیاید.
دست ها را به وازلین آغشته کنید و خمیر را در دست ها خوب ورز دهید تا همه جای خمیر به وازلین آغشته گردد. و دیگر به دستتان نچسبد.
به اندازه مصرف از آن جدا کنید و بقیه ی خمیر را در ظرف در دار در یخچال بگذارید، این خمیر تا مدت دو هفته به خوبی قابل مصرف می باشد.
نکته : علت ترک خوردن خمیر نیز می تواند درست پیمانه نکردن مواد باشد.
اگر خمیر ترک خورد به آن چسب چوب اضافه کنید و باز کمی روغن وازلین به خمیر اضافه کنید دوباره آنرا مالش دهید تا یکنواخت شود.
اگر بدست می چسبید کمی نشاسته به آن اضافه کنید و دوباره آن را ورز دهید تا کاملا یکدست شود.
اما برای آنکه خمیر با کیفیتی داشته باشید بهتر است از همان ابتدا مواد را درست پیمانه کنید.
می توانید خمیر گل چینی را قبل از ساخت رنگ آمیزی کنید
رنگ آمیزی خمیر را به دو صورت می توانید انجام دهید:
روش اول رنگ کردن خمیر : قبل از ساخت مدل ها است. با افزودن مقداری رنگ گواش یا رنگ پارچه و اکریلیک و یا رنگ روغن به خمیر و ورز دادن آن به راحتی خمیر به رنگ دلخواه شما در خواهد آمد.
روش دوم رنگ آمیزی : پس از ساخت و پخت مدل خمیری است. به این ترتیب که پس از پخت و سرد شدن مدل، آن را با استفاده از رنگ گواش و یا اکریلیک و قلم مو رنگ آمیزی می کنند.
این خمیر نه به ظرافت خمیر چینی پخته و انعطاف است و نه به مستحکمی خمیر ایتالیایی و نه به خوش رنگی خمیر انعطاف و ایتالیایی، خمیر سرد معمولا پس از ساخت قدری جمع شده و چروکیده می شود لذا در کارهای حجیم مثل عروسک و مجسمه از آن استفاده نمی شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ یخ در بهشت

از شما/ کیک من طرح پیچک

از شما/ ژله آکواریومی

ازشما/ شام ما

از شما/ یک دسر خوشمزه

برای مهمان ها پیراشکی پرملات درست کنید

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ کیکِ من

از شما/ باسلوق

از شما/ پلمبیر

3 مدل شکلات داغ برای پذیرایی یلدا

میز اردور/ سیب زمینی و سالاد تربچه؛ پیش غذایی معطر

از شما/ کلوچه های چهار گوش

از شما/ کلوچه کنجدی

از شما/ پیتزا استیک

سفر جهانگر شکمو به ایران

از شما/زرشک پلو با مرغ

از شما/ زرشک پلو بامرغ .سالاد ..

از شما/ ناهار من و همسرم

از شما/ پیتزای خونگی

غذای اصلی/ کباب کوبیده مخصوص با فوت و فن وا نرفتن

از شما/ فرنی ساده

ذائقه ها/ غذایی خوشمزه و رژیمی از مجارستان

تفدیم شما

خوراک لوبیا چیتی با قارچ مخصوص دانشجوها

طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

صفر تا صد تهیه کباب کوبیده مخصوص در منزل!

از آش سماق غافل نشوید

سوپ کدو تنبل کبابی خوشمزه

آشپزی در ماگ؛ سریع و مایکروفری

انواع ژله هندوانه‌ای برای شب یلدا

مرغ برشته، غذای مورد علاقه کودکان

طرز تهیه کوکوی مرغ

دمنوش زردچوبه

پاناکوتا زعفرانی دسر بین المللی و لذیذ

20 مدل کفش پاشنه پهن زنانه برای استایل مجلسی و کژوال

آموزش طبخ مرغ برشته

املت ماکارونی یک صبحانه پرکاری

میزاردور/ سالاد بلغور را به سفره تان اضافه کنید

دمی بلغور جو غذای لذیذ و محلی استان تهران

یتیمک محلی بوشهری ها را امتحان کنید

از شما/ دسر من

از شما/شام ما

ساندویچ لبو مخصوص علاقه مندان به کاهش وزن

از شما/ شام ما

آموزش تهیه راویولى پنیر و اسفناج

آموزش تهیه بیسکو کیک

ایده‌های خلاقانه برای تزیین لبو شب یلدا

آموزش تهیه خوراک مرغ با سیب زمینی شیرین

آموزش تهیه ترشی بادمجان برای تازه کارها