آریا بانو

آخرين مطالب

ماده‌ای خطرناک که در قند و شکر پنهان شده است پزشکي

ماده‌ای خطرناک که در قند و شکر پنهان شده است
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ماده‌ای خطرناک که در قند و شکر پنهان شده است
k ٨.٥
٢
باشگاه خبرنگاران / مهران ولایی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره مواد افزودنی که برای سفید کردن قندها به آن اضافه می‌شود، اظهار کرد: اغلب کارخانه‌های تولید قند و شکر در فرآیند تولید قند سفید، شکر و قند حبه از ترکیبات شیمیایی استفاده می‌کنند تا محصول تولید شده رنگ داشته باشد.
وی بیان کرد: بیشتر کارخانه‌ها از ماده‌ «سدیم دی‌تیونیت» در تهیه این محصولات استفاده می‌کنند که آن را با به نام بلانکیت یا جوهرقند هم می‌شناسند؛ نکته حائز اهمیت آنجاست که این ماده بر اثر مواجهه با حرارت منجر به انتشار گاز دی اکسید گوگرد می‌شود و مقدار زیاد این ماده خطرناک است.
ولایی درباره عوارض ناشی از استفاده از این ترکیبات شیمیایی گفت: ماده فوق نه فقط در تولید قند و شکر بلکه در بخش‌های مختلف صنعت به عنوان ماده رنگ‌بر استفاده می‌شود؛ برخی از بررسی‌ها نشان می‌دهد که استفاده بیش از حد از این ترکیبات می‌تواند منجر به ایجاد عوارضی مثل آسیب‌های کبدی شود یا خطر ابتلا به سرطان را کمی افزایش دهد؛ اما استفاده از آن در حد کنترل شده باعث ایجاد آسیب نمی‌شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به این که ماده فوق یعنی بلانکیت ترکیبی گوگردی است، تشریح کرد: میزان استاندارد استفاده از این ترکیبات شیمیایی در سطح ملی تعیین شده است و نظارت مناسب برای کنترل استفاده از این مواد غذایی وجود دارد، به دلیل احتمال بروز همین آسیب‌ها، اندازه‌گیری میزان سولفور باقی مانده در قند به یکی از فاکتورهای مهم کنترل کیفیت آن تبدیل شده است.
وی یادآوری کرد: اغلب تولیدکنندگان قندهای حبه و شکر از این ترکیبات استفاده می‌کنند اما مقدار آن تعیین شده است و نیازی نیست نگران استفاده از قند و شکر باشیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

استرس را با این نوشیدنی به زانو درآورید

عادت‌های بدی که باعث کمردرد می‌شود

راه حل‌های تضمینی برای ریزش مو

رایج‌ترین دلیل عفونت گوش

گازگرفتگی 1663 نفر و مرگ 87 نفر از ابتدای پاییز در کشور

شناسایی 200 بیماری غیرواگیر و 60 عامل خطر مرگ‌ومیر

روند ابتلا به آنفلوانزا در کشور سیر نزولی یافته

با این نوشیدنی‌ استرستان را به زانو درآورید

عوامل موثر در بروز تبخال و راهکاری جلوگیری از انتشار آن

اقدامی پرطرفدار که موجب عفونت گوش می‌شود

رژیم خام گیاهخواری جان این افراد را به خطر می‌اندازد

احساس غم و اندوه؛ گاهی طبیعی و مفید است!

برای درمان فتق شکمی جراحی ضروری است؟!

عادت های بدی که باعث کمردرد می‌شود

فوت و فن آماده کرن خانه برای فرزند جدید

چرا کف پای نوزادان صاف است؟

گُلی که باعث از بین رفتن چروک‌های پوست‌تان می‌شود

مخدری که مصرف‌کننده را «زامبی» می‌کند!

با نوشیدنی‌های ورزشی در خانه دوپینگ کنید

مخدری که مصرف‌کننده را زامبی می‌کند!

تشخیص بیماری از روی شکل پوست

اگر خیلی سریع وزن کم کنیم، چه اتفاقی برای بدن می افتد؟

افراد مبتلا به ورم معده بخوانند

مضرات شیرخشت و ترنجبین برای نوزادان !

چه ورزش‌هایی روند پیری را کندتر می‌کنند؟

هنگام سفر به کوه چه غذاهایی بخوریم؟

چه کسانی باید در فصول سرد شیره انگور بخورند؟

برف و بارانی که برای سلامتی خطرناک است!

نوزاد شما چقدر از گرد و خاک فرش خانه را استنشاق می‌کند؟

 چرا پوستم دورنگ شده است؟

درمان‌های طبیعی موثر در تقویت موهای نازک شده

تبلیغات «تاثیرات درمانی تریاک» باید هر چه سریع‌تر متوقف شود

شفاخونه/ خواص سنبل الطیب برای بدن

شفاخونه/ داروهای گیاهی مفید برای درمان بیماری نوزادان

آیا ضد‌تعریق‌ها سرطان‌زا هستند؟

قبل از خواب موهایتان را شانه بزنید

ویتامین‌هایی که کمبودشان بی‌خوابی می‌آورد

اگر مرغ بخوریم آنفلوآنزا می‌گیریم؟

آیا افراد چاق زودتر می‌میرند؟

چه زمانی تشعشعات مایکروفر خطرناک است؟

برای داشتن وزن متعادل چه بخوریم و چه نخوریم؟

چه کار کنیم که تبخال نزنیم؟

فشارخون بالا چه خطرهایی دارد؟

آبگوشت را با پیاز یا ترشی بخورید!

درمان‌های خانگی شپش موی سر

این قرص، متهم سرطان معده است

آنفلوآنزا و 16 نسخه خوراکی برای آن!

مراقبت‌های پوستی پس از 40 سالگی

سردی انگشتان از وجود کدام بیماری‌ خبر می‌دهد؟

با قند خوردن چه بیماری‌هایی می‌گیریم؟