آریا بانو

آخرين مطالب

رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید

رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
رزماری بکارید چاشنی خوشمزه درو کنید
k ١.٢
٠
ایران / از قدیم الایام که خانه‌ها اکثر یک طبقه و ویلایی بود در معماری آنها پاسیو یا آفتابگیر پیش‌بینی می‌شد و خانم‌های خانه‌دار در پاسیوهایشان انواع گل‌ها و گیاهان را پرورش می‌دادند. این روش در منازل آپارتمانی امروز به بالکن‌ها و تراس‌ها - البته آن هم برای علاقه‌مندان به پرورش گل و گیاه - منتقل شده است. یکی از این روش‌ها پرورش گیاهانی است که در آشپزی هم کاربرد دارد؛ روشی ساده که امروزه حتی درخانه‌های اروپایی نیز بسیار متداول است. گیاه رزماری یک پرچین همیشه سبز است که بیشتر با تابستان وآب و هوای گرم سازگاری دارد. البته در دو فصل بهار و پاییز نیز می‌توان آن را داخل گلدان کاشت همچنین می‌توانید درآپارتمان‌هایی که بالکن رو به آفتاب دارند آن را در گلدان کاشته و پرورش دهید. این گیاه چندساله باید در طی زمستان به داخل محیط منزل برده شده و به عنوان یک گیاه گلدانی از آن نگهداری شود. برگ‌های باریک این گیاه چرم مانند بوده و عطری صمغی و تند دارند.
رزماری ادویه‌ای معروف برای گوشت‌ها و چاشنی‌های گوشتی است. برگ‌های تازه و خشک شده آن که بسیار معطر هستند برای خوشمزه کردن ماهی، گوشت قرمز گاو یا گوسفند به کار می‌رود که البته آن را می‌توانید در سرکه یا روغن زیتون هم استفاده کنید. جوانه زنی رزماری آهسته انجام می‌شود و دانه‌های آن را بهتر است در گلدان در عمق 4 سانتی متری کاشت و وقتی ارتفاع جوانه‌ها 7 سانتیمتر شد، آنها را می‌توانید از گلدان خارج کرده و در باغچه بکارید. البته می‌توان در همان گلدان نیز از آن نگهداری کرد. رزماری به خاک مناسب نیاز دارد هر زمان که خواستید قسمتی از گیاه را ببرید، گیاه را از فاصله 10 یا 15 سانتی متری از سطح خاک و ریشه جدا کنید یعنی درست از جایی که ساقه نازک می‌شود. چرا که اگر از بخش چوبی و سخت آن بریده شود دیگر خشک شده و رویش مجدد آن قطع می‌شود.
این گیاه را می‌توانید در جعبه‌های میوه نیز کاشته و پرورش دهید، فقط خاک آن باید تقویت شده باشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/شام حاضری

از شما/مربا بالنگ

از شما/اینم فلافل خونگی بفرمایید

زیباترین تزئین های کیک را از دست ندهید

صفر تا صد تهیه جوجه چینی

چکدرمه؛ هنر آشپزی زنان ترکمن

در خانه سالم ترین کالباس را درست کنید

مزایای خیساندن برنج قبل از پخت

ته چین مرغ مجلسی با عطری بی نظیر

سوپ و آش/ با کلم غذایی برای علاقه مندان طعم های تند درست کنید

غذای اصلی/ تنوع مواد اولیه در جواهر پلو

مرمکه، حلوای گردوی شمالی

شیرینی ها/ دسر مجلسی شارلوت با جزئیات آن

نوشیدنی ها/ شیک بادام زمینی پر انرژی ترین پیشنهاد هفته

شام/ برگر ترکی را برای خانواده بپزید

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی برای خوش خوراک ها

از شما/ بفرمایید بچه ها

سوپ و آش/ سوپ عدس برای کودکان مدرسه ای

آموزش تهیه املت سبزیجات

فینگرفود کوفته بادمجان

عصرانه/ میلک شیک موز سرحالتان می آورد

آموزش قدیمی ترین غذای حاضری تهرانی

وقتی بوراک‌ ساندویچ سوسیس می پزد!

صفر تا صد تهیه پلو شوشتری

چیکن هندی، خوراک مرغ خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه

آبی خاکستری در دکوراسیون نشیمن غوغا میکند

واویشکا گوشت چرخ کرده، غذایی سریع و آسان

صفر تا صد تهیه رب گوجه خانگی

موارد ممنوعه برای جمع‌کردن با جاروبرقی!

کاسترد خانگی بدون نیاز به پودر کاسترد

2 روش تهیه نیمرو در مایکروفر

مرغ شکم پر شمالی

9 راه برای اینکه کمتر گوشت بخوریم

توصیه‌هایی برای مصرف صحیح چای

20 صبحانه خوشمزه و سالم برای کاهش وزن

آموزش تمیز کردن گوش نوزادان

اصول استحمام درست و بهداشتی!

رنگ های مناسب فصل سرد

7 ترفند پخت «ماهی»

میان وعده های سالم و خانگی

سیر ترشی، چاشنی خوشمزه و پر خاصیت

نکاتی درباره لباس زمستانی خانم ها

از شما/بادمجون شکم پر

از شما/بره شکم پر

از شما/ کیک من

از شما/ ناهار

دستور تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

شام/ سیب زمینی گوشت طبقه ای

ایده‌ های دلچسب برای تزیین نوشیدنی های سرد و گرم