آریا بانو

آخرين مطالب

کیف آرایشی تان را پاک سازی کنید

کیف آرایشی تان را پاک سازی کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
کیف آرایشی تان را پاک سازی کنید
٦٨٧
٠
خراسان / خانم‌ها بخشی از بودجه ماهانه خود را به لوازم آرایشی و زیبایی اختصاص می دهند و به دلیل دلبستگی به لوازم آرایشی خود، دوست ندارند هیچ کدام را دور بیندازند اما باید بدانید بعد از مدتی این مواد آرایشی، کیفیت خود را از دست می دهند و دشمن سلامت و زیبایی شما می شوند.
مدت زمان استفاده از محصولات معمولا روی کالا درج می شود و برچسب شبنم تا حدودی به مصرف کننده کمک می کند تا از زمان تولید، انقضای محصولات و قاچاق نبودن آن مطلع شود اما هنوز هم خیلی از محصولات آرایشی برچسب شبنم ندارند.
رنگ بعضی از لوازم آرایشی حتی بعد از فرا رسیدن تاریخ انقضا هم تغییر نمی کند اما بیشتر آن ها مثل رژ لب وکرم‌پودرهم معمولا پس از مدتی بوی روغن اشباع ‌شده می دهند. محصولات پودری نیز خشک می شود و بافتشان تغییر می کند.
ریمل |خطرناک‌ترین لوازم آرایشی
ریمل فاسد بوی گازوئیل می دهد و روی مژه‌ها به سختی می نشیند. این ماده آرایشی محل زندگی انواع باکتری هایی است که در محیط گرم و تاریک جا خوش کرده‌اند و باعث عفونت‌های چشمی می شوند.
کرم پودر| عامل پوست ملتهب
تغییر رنگ و بوی کرم پودر، اولین نشانه فساد آن است، بهتر است کرم پودر را در محیط خشک و خنک نگهداری کنید تا کیفیت اش حفظ شود. یادتان باشد که وقتی کرم پودر روغن پس می دهد یا سفت می شود باید حتما دور انداخته شود.
رژلب را با کسی شریک نشوید
در رژلب ها آبی وجود ندارد بنابراین دیرتر فاسد می شود اما اگر به تازگی بیمار بوده اید بهتر است آن را دور بیندازید.هیچ گاه رژلب خود را به کسی قرض ندهید یا از رژ کسی استفاده نکنید چون احتمال انتقال بیماری زیاد است.
طول عمر محصولات آرایشی:
رژ و مداد لب: یک سال
کرم پودر: 12 ماه
ریمل مژه و ابرو: 5 ماه
رژگونه: 3-2 سال
سایه چشم: 3-2 سال
پنکک: 3-2 سال
مداد ابرو: 2 سال
ژل دوش و شامپو: 3-2 سال
لوسیون بدن: 12 ماه
کرم صورت: کاسه ای 9 ماه، کرم تیوپی 12 ماه
لاک ناخن: 3-2 سال
پوشاننده سیاهی دور چشم: 6 ماه
کرم روز و شب: 9- 6 ماه
پاک کننده آرایش چشم و صورت: 9 ماه
اسکراب و لایه بردارها: 9 ماه
ماسک های صورت: 9 ماه
نویسنده : فاطمه معینی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/شام حاضری

از شما/مربا بالنگ

از شما/اینم فلافل خونگی بفرمایید

زیباترین تزئین های کیک را از دست ندهید

صفر تا صد تهیه جوجه چینی

چکدرمه؛ هنر آشپزی زنان ترکمن

در خانه سالم ترین کالباس را درست کنید

مزایای خیساندن برنج قبل از پخت

ته چین مرغ مجلسی با عطری بی نظیر

سوپ و آش/ با کلم غذایی برای علاقه مندان طعم های تند درست کنید

غذای اصلی/ تنوع مواد اولیه در جواهر پلو

مرمکه، حلوای گردوی شمالی

شیرینی ها/ دسر مجلسی شارلوت با جزئیات آن

نوشیدنی ها/ شیک بادام زمینی پر انرژی ترین پیشنهاد هفته

شام/ برگر ترکی را برای خانواده بپزید

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی برای خوش خوراک ها

از شما/ بفرمایید بچه ها

سوپ و آش/ سوپ عدس برای کودکان مدرسه ای

آموزش تهیه املت سبزیجات

فینگرفود کوفته بادمجان

عصرانه/ میلک شیک موز سرحالتان می آورد

آموزش قدیمی ترین غذای حاضری تهرانی

وقتی بوراک‌ ساندویچ سوسیس می پزد!

صفر تا صد تهیه پلو شوشتری

چیکن هندی، خوراک مرغ خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه

آبی خاکستری در دکوراسیون نشیمن غوغا میکند

واویشکا گوشت چرخ کرده، غذایی سریع و آسان

صفر تا صد تهیه رب گوجه خانگی

موارد ممنوعه برای جمع‌کردن با جاروبرقی!

کاسترد خانگی بدون نیاز به پودر کاسترد

2 روش تهیه نیمرو در مایکروفر

مرغ شکم پر شمالی

9 راه برای اینکه کمتر گوشت بخوریم

توصیه‌هایی برای مصرف صحیح چای

20 صبحانه خوشمزه و سالم برای کاهش وزن

آموزش تمیز کردن گوش نوزادان

اصول استحمام درست و بهداشتی!

رنگ های مناسب فصل سرد

7 ترفند پخت «ماهی»

میان وعده های سالم و خانگی

سیر ترشی، چاشنی خوشمزه و پر خاصیت

نکاتی درباره لباس زمستانی خانم ها

از شما/بادمجون شکم پر

از شما/بره شکم پر

از شما/ کیک من

از شما/ ناهار

دستور تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

شام/ سیب زمینی گوشت طبقه ای

ایده‌ های دلچسب برای تزیین نوشیدنی های سرد و گرم