آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی خانه داري

طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی
مواد لازم برای تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی :

زرده تخم مرغ 3 عدد
شیر پرچرب 3 پیمانه
خامه 100 گرم
شکر 2/3 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1/4 پیمانه

طرز تهیه بستنی چوبی پودینگی با روکش شکلاتی :
نشاسته، زرده تخم مرغ، شکر و نمک را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. بعد شیر را کم کم داخل قابلمه بریزید و مدام هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن دستی مدام مواد را روی حرارت هم بزنید تا روی آن ها حباب بزند.
بعد از اینکه روی مواد حباب نشست حرارت را کم می کنیم و صبر می کنیم تا 1 دقیقه مواد بپزند. بعد از یک دقیقه پخت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و داخل آن وانیل و خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس مایع بستنی را در قالب های مورد نظر می ریزیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.
بعد از یک ساعت چوب بستنی ها را داخل آن ها قرار می دهیم و بعد به مدت 4 ساعت در فریزر می گذاریم تا پودینگ سفت شود. زمان استفاده، برای چند دقیقه قالب ها را در آب گرم قرار دهید تا بستنی راحت از قالب جدا شود.

زدن روکش شکلاتی روی بستنی پودینگی
روکش شکلاتی:
شکلات تخته ای را به روش بنماری ذوب کنید. اگر دوست داشتید کمی بادام یا پسته یا فندق خرد شده به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. بستنی ها را از فریزر در بیاورید و آغشته به شکلات کنید و مجددا نیم ساعت دیگر داخل فریزر قرار بدهید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ ترشی

از شما/ سفره شام

راحت الحلقوم هویج را به آسانی برای مهمانان درست کنید

از شما/ شام من😊😊😊

از شما/شام امشب ما

تزئینات کیک برای مهمانی ها و جشن تولد

از شما/ بفرمایید بچه ها

از شما/ شام پیتزا

سمبوسه ای خوشمزه و تند و تیز

از شما/ کیک تولد

از شما/ حلوای نذری

از شما/ اچار نوعی ادویه سیستانی

خوراک مرغ خوشمزه و متفاوت

شام امشب، خوراک مرغ تهرانی

از شما/آشپزی

از شما/ کیک شکلاتی با روکش گاناش😋😋

از شما/کیک وشیرینی

از شما/کیک

نحوه پوست کندن انار یاقوتی

عصرانه/ چیز کیک مینیاتوری بپزید

دیپ ذرت و هالوپینو برای عاشقان غذای تند

از شما/ترشی هفت بیجار

از شما/کیک شکلاتی با روکش گاناش

از شما/پیتزای خانگی

غذای اصلی/ اسنک بوقلمون را برای دورهمی ها بپزید

نوشیدنی ها/ دمنوش سنتی و مغذی سنبل الطیب

شیرینی ها/ شکلات های فندقی برای زنگ تفریح کودک

فلفل خورها میگو پلو را از دست ندهید!

ناهار/ لوبیا پلو با گوشت را دمی بپزید

7 آش نذری برای ایام عزاداری فاطمیه

میز اردور/ حلوای شکلاتی با عطر دارچین

صبحانه/ خاگینه مغزدار برای روزی پرانرژی

فلفل خورها میگو پلو را ازدست ندهید!

آموزش تهیه ماهی لا پلو مخصوص

رول پسته و چهار مغز، شیرینی فرانسوی

طرز تهیه شامی کباب سبزیجات

دلمه گوجه فرنگی شیک و مجلسی

پوآچای سینه مرغ، خوشمزه و نرم

طرز تهیه لعاب برنج برای نوزاد

طرز تهیه دونات سیب

با توپک هویج خلاقانه پذیرایی کنید

جغور بغور غذای قدیمی ایرانی

نکات کلیدی در تهیه «مربای به»

فتوچینی ایتالیایی با سس ریحان

آموش تهیه ماهی لا پلو مخصوص

ایده هایی برای طبخ قشنگ خوردنی ها!

کوفته بلغور منبع غنی آهن

راهکارهای گرفتن تلخی قیمه

روش های پخت کدو حلوایی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ لذیذترین خورش قیمه را بپزید