آریا بانو

آخرين مطالب

پخت غذا با شعله کم در پیشگیری از آلزایمر موثر است پزشکي

پخت غذا با شعله کم در پیشگیری از آلزایمر موثر است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سلامانه: تحقیقات نشان می‌دهد خوردن غذاهایی که با حرارت بالا طبخ شده‌اند، خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد. به نقل از مهر، پخت غذا با حرارت بالا باعث افزایش تشکیل ترکیباتی موسوم به گلیکوزیله پیشرفته (AGEs) می‌شود؛ این ترکیبات گروهی از ترکیبات شامل شکر، پروتئین و سایر مولکول‌های بزرگ هستند.
محصولات نهایی گلیکوزیله پیشرفته (AGEs)، از طریق برخی مکانیسم‌ها شامل افزایش التهاب و فشار اکسایشی، خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن را افزایش می‌دهند.
آنها همچنین قادر به اتصال به گیرنده RAGE هستند؛ این گیرنده، پروتئین‌های بتاآمیلوئید را در سد خونی مغز عبور داده و با بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر در ارتباط است.
محققان دانشکده پزشکی آیسان بیمارستان مونت‌سینای نیویورک اقدام به پخت 549 غذا با روش‌های مختلف طبخ کرده و محتوای AGEs آنها را در غذای پخته شده اندازه‌گیری کردند.
بررسی موش‌ها با رژیم غذایی دارای مقادیر بالای AGEs نشان می‌دهد، این موش‌ها دارای میزان بالای AGEs به همراه رسوب پروتئین بتاآمیلوئید در مغز هستند.
به گفته محققان، حرارت بالا در هنگام پخت غذا با سطوح بالای AGEs و احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر در ارتباط است.
منبع خبر:
مهر


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شفاخونه/ خواص سنبل الطیب برای بدن

شفاخونه/ داروهای گیاهی مفید برای درمان بیماری نوزادان

آیا ضد‌تعریق‌ها سرطان‌زا هستند؟

قبل از خواب موهایتان را شانه بزنید

ویتامین‌هایی که کمبودشان بی‌خوابی می‌آورد

اگر مرغ بخوریم آنفلوآنزا می‌گیریم؟

آیا افراد چاق زودتر می‌میرند؟

چه زمانی تشعشعات مایکروفر خطرناک است؟

برای داشتن وزن متعادل چه بخوریم و چه نخوریم؟

چه کار کنیم که تبخال نزنیم؟

فشارخون بالا چه خطرهایی دارد؟

آبگوشت را با پیاز یا ترشی بخورید!

درمان‌های خانگی شپش موی سر

این قرص، متهم سرطان معده است

آنفلوآنزا و 16 نسخه خوراکی برای آن!

مراقبت‌های پوستی پس از 40 سالگی

سردی انگشتان از وجود کدام بیماری‌ خبر می‌دهد؟

با قند خوردن چه بیماری‌هایی می‌گیریم؟

7 دلیل برای انجام ورزش های قدرتی

اینفوگرافی؛ اقدامات لازم برای شهروندان در شرایط آلودگی هوا

شلغم و عسل؛ معجزه خوراکی برای سرماخوردگی

چای کیسه‌ای دوست چشمان شماست!

چه نوع آزمایشی برای تشخیص رماتیسم وجود دارد؟

با این رژیم غذایی به جنگ آنفلوآنزا بروید

آیا درمان قطعی سفیدی مو وجود دارد؟

آنفلوآنزا تا 10 روز آینده فروکش می‌کند

اُمگا 3 ربطی به سرطان پروستات ندارد

ویروس نابودگر آنفلوآنزا را جدی بگیرید

ورزش‌هایی که زخم سزارین را ترمیم می‌کنند

چرا نباید شکر بخوریم؟

ویروس نابودگر آنفلوانزا را جدی بگیرید

عوارض ارضا نشدن مرد و به انزال نرسیدن در رابطه جنسی برای سلامت

تا 10 روز دیگر بیماری آنفلوآنزا فروکش می‌کند

علل بروز کم‌توانی ذهنی/ سندروم داون، شایع‌ترین ناهنجاری کروموزومی

5 اشتباه رایج در آبرسانی به بدن

آلودگی هوا با پوست و موی شما چه می‌کند؟

روش‌های لیفت و جوانسازی صورت؛ بدون جراحی و بدون دستگاه

دکتر فاضل: برای پذیرش دانشجوی پزشکی «سنجش سلامت روان» ضروری است

5 راهکار عالی برای رسیدن به عرش اعتماد به نفس

چه بخوریم تا آنفلوآنزا نگیریم؟

روش‌های افزایش انرژی در مبتلایان به کم‌کاری تیروئید

روابط جنسی و نقش آن در ایجاد رابطه عاطفی

لاغری سریع شکم با ورزش!

تست مزاج‌شناسی: سرد یا گرم؟ خشک یا تر؟

معضل اجتماعی جامعه امروز؛ کاهش همدلی و همدردی

این داروها و مواد غذایی را همزمان مصرف نکنید

تأثیر جادویی رزماری در تقویت مو

چند توصیه برای کسانی که مجبورند در روزهای آلوده بیرون بروند

با خوردن این پیتزا به جنگ سرطان بروید!

رازهایی که چین و چروک‌های صورت درباره سلامت‌مان برملا می‌کنند