آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه رست بیف با سس قارچ

طرز تهیه رست بیف با سس قارچ
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه رست بیف با سس قارچ
مواد لازم برای تهیه رست بیف با سس قارچ :

گوشت گوساله بدون چربی 150 گرم
پیاز خلال شده 1 عدد بزرگ
پودر موسیر 1 قاشق مرباخوری
سیر 1 حبه بزرگ
آویشن 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
نمک به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ :
قارچ 150 گرم
کره 50 گرم
آرد 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 پیمانه

طرز تهیه رست بیف با سس قارچ :
ابتدا گوشت را در ابعاد بزرگتر از خورشتی خرد کنید و با پیاز نازک خلال شده و سیر رنده شده و پودر موسیر و فلفل در قابلمه یا زودپز بریزید. توجه داشته باشید در این مرحله نمک به مواد اصلی اضافه نشود زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود. سپس 2 لیوان آب روی مواد بریزید و پس از جوش آمدن شعله را کم کنید و صبر کنید تا گوشت کاملا پخته شود. (این مرحله بستگی به گوشت و ظرف استفاده شده یعنی قابلمه یا زودپز حدود 1 تا 4 ساعت زمان می برد.)
بعد از پخته شدن گوشت ها را به صورت ریش ریش خرد کنید و نمک به آن اضافه کنید. درب ظرف را باز بگذارید و اجازه بدهید آب آن تمام شود و به خرد گوشت ها برود.
برای تهیه سس قارچ :
قارچ ها را با کره تفت بدهید سپس آرد را در شیر سرد بریزید و هم بزنید تا کاملا حل شود و سپس مخلوط را به قارچ ها اضافه کنید مقداری نمک و فلفل و آویشن در این مرحله به مواد اضافه کنید. سپس آنقدر مواد را هم بزنید تا قوام سس ایجاد شود.
داخل نان باگت یک لایه گوشت و یک لایه سس قارچ بریزید و طبق میل خود با خیارشور و کاهو و گوجه فرنگی و سس خردل و مایونز میل کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/شام حاضری

از شما/مربا بالنگ

از شما/اینم فلافل خونگی بفرمایید

زیباترین تزئین های کیک را از دست ندهید

صفر تا صد تهیه جوجه چینی

چکدرمه؛ هنر آشپزی زنان ترکمن

در خانه سالم ترین کالباس را درست کنید

مزایای خیساندن برنج قبل از پخت

ته چین مرغ مجلسی با عطری بی نظیر

سوپ و آش/ با کلم غذایی برای علاقه مندان طعم های تند درست کنید

غذای اصلی/ تنوع مواد اولیه در جواهر پلو

مرمکه، حلوای گردوی شمالی

شیرینی ها/ دسر مجلسی شارلوت با جزئیات آن

نوشیدنی ها/ شیک بادام زمینی پر انرژی ترین پیشنهاد هفته

شام/ برگر ترکی را برای خانواده بپزید

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی برای خوش خوراک ها

از شما/ بفرمایید بچه ها

سوپ و آش/ سوپ عدس برای کودکان مدرسه ای

آموزش تهیه املت سبزیجات

فینگرفود کوفته بادمجان

عصرانه/ میلک شیک موز سرحالتان می آورد

آموزش قدیمی ترین غذای حاضری تهرانی

وقتی بوراک‌ ساندویچ سوسیس می پزد!

صفر تا صد تهیه پلو شوشتری

چیکن هندی، خوراک مرغ خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه

آبی خاکستری در دکوراسیون نشیمن غوغا میکند

واویشکا گوشت چرخ کرده، غذایی سریع و آسان

صفر تا صد تهیه رب گوجه خانگی

موارد ممنوعه برای جمع‌کردن با جاروبرقی!

کاسترد خانگی بدون نیاز به پودر کاسترد

2 روش تهیه نیمرو در مایکروفر

مرغ شکم پر شمالی

9 راه برای اینکه کمتر گوشت بخوریم

توصیه‌هایی برای مصرف صحیح چای

20 صبحانه خوشمزه و سالم برای کاهش وزن

آموزش تمیز کردن گوش نوزادان

اصول استحمام درست و بهداشتی!

رنگ های مناسب فصل سرد

7 ترفند پخت «ماهی»

میان وعده های سالم و خانگی

سیر ترشی، چاشنی خوشمزه و پر خاصیت

نکاتی درباره لباس زمستانی خانم ها

از شما/بادمجون شکم پر

از شما/بره شکم پر

از شما/ کیک من

از شما/ ناهار

دستور تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

شام/ سیب زمینی گوشت طبقه ای

ایده‌ های دلچسب برای تزیین نوشیدنی های سرد و گرم