آریا بانو

آخرين مطالب

رمز و راز یک سوپ خوشمزه و فوری! خانه داري

رمز و راز یک سوپ خوشمزه و فوری!
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
یک سوپ خوشمزه و مقوی همیشه میتونه در سفره ی ما برای خودش جایی داشته باشه. چه در مهمونی ها و مجالسمون، یا در سفره های خودمانی و میان وعده های روزانه!
سوپ به خاطر خواص بسیار زیاد و کالری کمی که داره لازمه در سبد غذایی همه ما وجود داشته باشه! برای همینه که بسیاری از ما در طول هفته این خوراکی مفید رو طبخ میکنیم و یا در مهمونی هامون برای نشان دادن هنر آشپزیمون سوپ رو در کنار دیگر غذا ها سرو میکنیم.
اما یکی از مراحل نسبتا دشوار آماده کردن سوپ، تهیه عصاره مرغ و گوشت برای مایه سوپ هامونه. چون علاوه بر اینکه زمان و انرژی زیادی از ما میبره، هزینه ی بالایی هم برای خرید گوشت مرغ و بره یا گوساله باید بپردازیم.
برای همین امروز تصمیم داریم به شما محصولی رو معرفی کنیم که مقرون به صرفه و آشپزی با آن بسیار آسان و سریع است.
شما با جایگزینی "عصاره های الیت" در غذا ها و مخصوصا سوپتون به جای تهیه عصاره ی آب مرغ و یا آب قلم هم در وقت و هم در هزینه های خود صرفه جویی می کنید.
عصاره های الیت از مواد طبیعی و عصاره واقعی مرغ، بره و گوساله تهیه می شوند. در نتیجه خواص و مزه مرغ و گوشت را به طور کامل به غذاتون انتقال می دهد. در عصاره های الیت به جای استفاده از نگهدارنده، از نمک استفاده می شود. به همین دلیل نیاز به افزودن نمک به غذاتون نیست.
به علاوه اینکه با افزودن عصاره مرغ یا گوشت الیت، سوپتون بسیار سریعتر "جا می افته" و آماده سرو میشه.
ضمنا عصاره الیت بسیار اقتصاده و مقرون به صرفه بوده و دیگه نیازی به پرداخت مبالغ بالا برای خرید گوشت و مرغ نیست.
شما می توانید با مراجعه به وبسایت www.manoelite.com به هزاران دستور آشپزی دسترسی پیدا کنید. همچنین اگر شما هم دست پخت خوبی دارید دستور های آشپزیتون رو با اسم خودتون در این سایت ثبت کنید!



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شامی ترش، یکی از کهن ترین غذاهای ایرانی

غذای اصلی/ مافین پیتزا، مخصوص دورهمی های جوانی

غذای ملل/ چیکن ماسالای هندی، هرچه تندتر خوشمزه تر

غذای اصلی/ سیب زمینی کبابی با سس قارچ

چیزکیک لیمو برای شب های زیبای پاییز

ترشی بامیه، محبوب ترین دورچین برای آبگوشت

شام/ با کالباس خانگی کوکوی خوشمزه بپزید

کیک ساده و پف دار با 2 تخم مرغ

میز اردور/ فرنی بستنی، خوشمزه تر از دسر

شیرینی ها/ کیک فوری خانگی برای بچه ها

از شما/ناهار بیرون

از شما/نذری ما

از شما/ رنگینک

از شما/ شام ما

یک تیر و دو نشان با حلوای شکلاتی

از شما/ ناهار ما

عصرانه/ پان اسپانیا، دسری که همیشه می چسبد

زیباترین تزئینات بیسکوییت برای جشن تولد

میز اردور/ یک تیر و دو نشان با حلوای شکلاتی

در خانه بهترین قهوه تُرک را آماده کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه شکلات با مغز کرم نعنایی

معرفی ایلی صعب

معرفی الکساندر مک کوئین

مراسم جوایز برگزیده نوجوانان

طرز تهیه لازانیا رولی به چندین شکل مختلف

سبزیجات را چگونه در فر برشته کنیم؟

طرز تهیه میگو پلو؛ غذای خوشمزه جنوبی

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

20 صبحانه گرم و سریع

طرز تهیه چند نوع غذای تبریزی

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

انواع ساندویچ سرد

سوپ و آش/ دستور تهیه آش ماش پیاز قزوین

میز اردور/ برای ناهار امروز سالاد گندم و سبزیجات درست کنید

ناهار/ ناگت مرغ چه جوری درست می‌شه؟

با خاگینه مشهور تبریزی آشنا شوید

 طرز تهیه مافین پیتزا

 آموزش تصویری درست کردن ژلـه رنگین کمان

میز اردور/ دستور تهیه سس سالاد ایتالیایی خامه‌ای

مارمالادی که فقر آهن را برطرف می کند

با هلو و آلو لواشکی ملس درست کنید

کدبانوهای تبریزی چگونه کوفته درست می کنند؟

میز اردور/ طرز تهیه سس سالاد کلاسیک رنچ

سوپ و آش/ طرز تهیه آش ماست تبریز

از شما/کشک بادمجان ناهار امروز سفارش مامان

راز سرخ کردن بادمجان

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت غوره بادمجان

سیب کاراملی را باید گاز زد، با پوست و شکلات

میز اردور/ سسی ترش و بی نظیر برای سالاد

تاریخچه و نکاتی مهم برای تهیه سس سالاد