آریا بانو

آخرين مطالب

چطور نرم کننده لب خانگی بسازیم خانه داري

چطور نرم کننده لب خانگی بسازیم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سلامانه: نازکی و حساس بودن پوست لب از یک سو و عواملی نظیر نور خورشید، سرما و خشکی هوا از سویی دیگر باعث می شوند لب‌ها خشک شده و ترک بخورند.
برای برطرف کردن این معضل شایع، استفاده از مواد آرایشی شیمیایی نخستین گزینه‌ای است که به ذهن می‌رسد. 
لوازم آرایشی از هر نوع برندی که باشند حاوی مواد شیمیایی خطرناکی هستند که آسیب‌های جدی به پوست لب می زنند و افزون بر این وارد سیستم گوارشی می‌شوند. پس برای از میان برداشتن مشکل خشکی لب همین امروز دست به کار شوید و به کمک این مطلب در خانه مرطوب کننده و نرم کننده طبیعی بسازید.
روغن نارگیل تازه را با کره کاکائو مخلوط کنید و بعد آن را با سهم مساوی از موم عسل خرد شده و عصاره وانیل ترکیب کنید.
قبل از استفاده آن را داخل یخچال بگذارید.
ژلی که داخل برگ‌های گیاه آلوئه ورا وجود دارد حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان‌ها و ضد التهاب‌هایی است که پوست آسیب دیده را تسکین می دهد و به آن آب‌رسانی می‌کند.
4 قطره روغن گل رز، مخلوط یک قاشق چای خوری روغن آفتابگردان و دو قاشق غذاخوری موم زنبور عسل را هر زمان که مورد نیاز بود استفاده کنید.
دو کپسول ویتامین E ، یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل خالص، یک قاشق غذاخوری موم رنده شده و کمی عسل و چند قطره روغن با انتخاب خود (اختیاری) را مخلوط کنید و مرطوب کننده فوری بسازید.
یکی از قدیمی‌ترین راهکارها استفاده از چای سبز است. چای کیسه‌ای استفاده شده چای سبز را به مدت 4 دقیقه روی لب‌هایتان قرار دهید.
یک پیمانه (بسته به اندازه شما) موم زنبور عسل، یک پیمانه روغن زیتون و روغن دانه انگور را با هم مخلوط کنید.
طعم دهنده به مرطوب کننده 
برای طعم دادن به مرطوب کننده کمی قهوه، لیمو، نعناع کره، نارگیل و عسل، نارنج و نعناع، وانیل و نعناع یا شکلات و دارچین را با دستورالعمل خود ترکیب کنید.
منبع خبر:
روزنامه خراسان


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای ملل/ طرز تهیه سوپ ساده‌ی چینی با ذرت

با قهوه نوشیدنی خنک درست کنید

9 صبحانه خوشمزه هندی با تخم مرغ

سس قرمز گوجه فرنگی طبیعی و ارگانیک برای ساندویچ، پاستا و پیتزا

3 غذای جدید با سیب زمینی

غذای ملل/ میگو را به سبک اسپانیایی ها بپزید

میز اردور/ طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی

آموزش تهیه غذاهایی سالم برای تمام سنین

کاپ کیکی هیجان انگیز برای عصرانه

بچه ها عاشق این اسنک پیتزایی می شوند

اسنکی جدید برای میان وعده

چگونه فسنجان مجلسی برای ناهار بپزیم؟

چگونه فسنجان مجلسی بپزیم؟

کیکی ساده که بدون فر آماده می شود

آشنایی با چند غذای محلی مردم نجف و کربلا؛ خوشمزه‌های پیاده روی

فینگر فود؛ کوچولوی دوست داشتنی

صبحانه/ تخم مرغ تند را امتحان کرده اید؟

شیر برنج؛ دسر اصیل ایرانی

از شما/کیک عصرونه

میز اردور/ مربای انجیر خشک برای درمان کم خونی

با سبزیجات هم می توان پنکیک درست کرد

از شما/شام امشب

میز اردور/ پیاز سوخاری با دستور جیمی الیور

از شما/ ناهار امروز

میز اردور/ ژله مداد رنگی، مخصوص کوچولوها

از شما/ صبحانه امروز

شام امشب، سوپ گیاهی با لوبیای پخته

کیک میوه ای با آرد سمولینا

عصرانه/ کیک شکلاتی انتخابی معرکه برای امروز

میز اردور/ نان حجیم با سیاهدانه را به یاد مادربزرگ ها درست کنید

چگونه در خانه کنسرو ذرت درست کنیم؟

غذای اصلی/ طرز تهیه رولت اسفناج و کالباس

ذائقه ها/ غذایی رژیمی با کدو

میز اردور/ ترشی انبه؛ هنر بانوان سیستان و بلوچستانی

ترفند رنگ کردن مو مخصوص موهای نازک

ناهار/ منبعی غنی از ویتامین ها و املاح در کباب ترکی مرغ

از فناوری چمدان‌های خودران چه می دانید؟/ انقلاب ساک‌های مسافرتی

نان قلمی (میله‌ای) مارپیچ راحت و در زمانی کوتاه

سوپ و آش/ سوپ کاهو یکی از محبوب ترین سوپ ها

صبحانه/ دستور تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوئیت

با آب هندوانه وزن کم کنید | میوه‌ دلچسب که جایگزین ضدآفتاب می‌شود!!

میز اردور/ دسر طالبی خوشمزه با ژلاتین و خامه

غذای اصلی/ لپه پلو با زیره، غذای محبوب کرمانی

شیرینی ها/ کیک قهوه و گردو، خوش عطر و رومانتیک

شام/ کتلت قارچ برای همه ذائقه ها

شیرینی ها/ شیرینی چنگالی، برای زنگ تفریح هم خوب است

از شما/رولت

غذای اصلی/ خورشت ترش سماق مازندرانی یادتان نرود

عصرانه/ پاناکوتای زعفرانی کوچولوها را غافلگیر کنید

خرد کردن پیاز بدون اشک