آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه قارچ کاراملی خانه داري

طرز تهیه قارچ کاراملی
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه قارچ کاراملی
مواد لازم برای قارچ کاراملی :

قارچ 500 گرم
سس سویا یک چهارم پیمانه
سرکه بالزامیک یا سرکه خرما یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل کمی
عسل یا دوشاب یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
سیر 2 حبه
پودر نشاسته یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه قارچ کاراملی :
سس سویا و سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و عسل یا دوشاب را با هم مخلوط کنید. قارچ های شسته و خشک کرده را داخل آن بریزید و زیر و رو کنید. دو‌ دقیقه بماند داخل آن کافی است.
حالا داخل تابه روغن زیتون را با دو عدد سیر رنده شده بریزید و قبل از اینکه رنگ سیر تغییر کند، قارچ ها را با همان سس داخل آن بریزید و اجازه بدهید تفت بخورند و هرز گاهی هم بزنید تا طلایی شوند. حرارت را کم نکنید چون قارچ ها آب می اندازند. با حرارت تند قارچ ها نرم می شوند و سس غلظت می گیرد.
پودر نشاسته ( هر نشاسته ای که باشد ) را با آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید و در انتها روی قارچ ها بریزید و هم بزنید تا سس قارچ ها غلطت بگیرد. روی آن سبزی خرد شده به دلخواه بپاشید.
این قارچ کاراملی با سس آن برای استیک و خوراک های گوشتی و مرغ مناسب است. حبه سیرها را ‌می شود از درازا دو نصف کرد و استفاده کرد. عسل یا شهد همراه با سس سویا به آن رنگ قشنگ کاراملی می دهد. بجای سس سویا از سس ورچستر هم می شود استفاده کرد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

نوشیدنی‌هایی که بدن را در برابر آلودگی هوا محافظت می کنند

املتی که قابلیت سرو در مجالس را دارد

غذای چینی با دستپخت لیلا حاتمی

«کوکی شکلاتی» که حسابی طرفدار دارد

مینی ساندویچ مرغ، میان وعده ای عالی و فوری

شیرینی ها/ دستور تهیه کاپ کیک کاکائویی

غذای اصلی/ طرز تهیه نودالیت اسفناج و گوشت

معجون شیر خرما، برای شما که احساس ضعف دارید

دسرهای خوشمزه که می‌توان بدون فر تهیه کرد

خوراک لذیذ با بادمجان برای تمام ذائقه ها

قطاب خانگی به امتحانش می ارزد

طرز تهیه پنیر ریکوتا

رفع تیرگی زانو‌ و آرنج با این روش‌ها

آثار طلاق بر مردان

فست فودی خانگی با نودل قالبی

آموزش تهیه مربای گلابی

همه چیز درباره تهیه آش اسفناج

طرز تهیه مشکوفی یا همان دنت خانگی

طرز تهیه کوکی انار

عصرانه/ سیب زمینی سوخاری

غذای ملل/ جوجه ایتالیایی با مواد ساده و دردسترس

دمپخت ماهی بوشهری با اسم «لخ لاخ»

تهیه نان کلانه سنندجی لذیذ به دو روش

از شما/ ناهار لاکچری

میز اردور/ دسر کاپوچینو روزتان را خوشمزه می کند

از شما/ اولین کیکی که پختم و تزیین کردم

از شما/ فیله مرغ یونانی

از شما/ کیک ماست مارمالاد

میز اردور/ دسر ژله انار با دانه های یاقوتی

غذای اصلی/ دمپخت ماهی ترش و معطر

شیرینی ها/ مسقطی بوشهری ها را امتحان کنید

قیمه بوشهری با 2 دستور محلی و خوشمزه

غذای ملل/ دمی هندی تند، تیز و مقوی

ذائقه ها/ یتیمک، غذای سالم و ارزان بوشهری

میز اردور/ با مربای پرتقال درسته، هنرتان را به رخ بکشید!

غذای اصلی/ قلیه میگو را با دستور بوشهری بپزید

اصطلاحات رایج آشپزی که تازه عروس ها نمی دانند!

غذا‌های محلی استان بوشهر

صبحانه/ شیر برنج ترکیه ای مغذی و گرم

سوپ و آش/ سوپ گوجه با پنیر، آسان و خوشمزه

غذای اصلی/ ته چین گوشت، پیشنهاد جذاب آخر هفته

ناهار/ خورشت ترشه کباب، لذیذترین غذای هفته

دمنوش لیمو و پرتقال، ضد سرماخوردگی

ذائقه ها/ چیپس رژیمی سیب، میان وعده مفید پاییزی

غذای ملل/ دیپ فلفل هالوپینو، تند و آتشین

غذای عالی برای فرار از آلزایمر!

میز اردور/ دسری که غم و ناراحتی را از بین می برد!

غذای اصلی/ برگری ارزان که نیم ساعته آماده می شود

کباب بختیاری را به راحتی در خانه بپزید

میز اردور/ حلوای شکلاتی، یک تیر و دو نشان