آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کُبه خوشمزه از پیش غذاهای محبوب ماه رمضان خانه داري

طرز تهیه کُبه خوشمزه از پیش غذاهای محبوب ماه رمضان
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه کُبه خوشمزه از پیش غذاهای محبوب ماه رمضان
٠
٠
سوران / چی لازم دارم (برای 20 عدد):
مواد اولیه : برای 20 نفر
روغن سرخ کردنی 1 لیتر
برنج ایرانی 1 کیلوگرم
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
کشمش پلویی 1 لیوان
پیاز بزرگ (خرد شده) 2 عدد
لپه (پخته شده) 1 لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
در ابتدا برنج را یک ساعت قبل از شروع کار میخیسونیم.
آب جوش میگذاریم و وقتی جوش آمد برنج را درون قابلمه میریزیم و یک قاشق چایی خوری زردچوبه و نمک به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب بپزد تا جایی که شله شود . توجه کنید برنج را میتوانیم هم به صورت کته بپزید و هم میتوانید خوب بپزید تا شله شود و آبکش کنید ( من آبکش میکنم بهتره). پس از اینکه برنج را آبکش کردیم میگذاریم سرد شود و با چرخ گوشتی چرخ میکنیم.(اگه خوب چرخ نشد دو بار چرخ کنید که نرم و چسبناک شود).برنج رو کنار میذاریم و حالا میریم سراغ مواد میانی کُبه
مواد میانی کُبه:
پیاز خورد شده رو سرخ میکنیم تا کاملا طلایی بشه. گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم تا وقتی رنگش عوض بشه . زردچوبه و کشمش رو اضافه میکنیم تا کشمش سرخ بشه و در آخر نخد را که از قبل پختیم به مواد اضافه میکنیم و چند بار هم میزنیم و زیرشو خاموش میکنیم .
آماده سازی کُبه ها:
برنجی رو که از قبل پختیم و چرخ کردیم میاریم و یک کاسه آب دم دستمون میذاریم . دستمونو یکمی مرطوب میکنیم و یه گلوله از برنج برمیداریم و توی گودی کف دستمون پهن میکنیم و کمی از مواد گوشتی در وسط اون میذاریم و میبندیم . (حواستون باشه که کبه رو خوب ببندید و هیچ درزی رو باز نذارید.)
حالا یک لیتر روغن را درون قابلمه یا ماهیتابه بریزید و بگذارید خوب داغ بشه و کبه ها رو درون روغن بگذارید(طوری که درون روغن غرق بشن . و وقتی سرخ شدن بیرون بیارید و با دستمال کاغذی روغنشون رو بگیرید. (((اگر کبه ها خوب پیچیده نشده باشن و راه نفوذ داشته باشن توی ماهیتابه باز میشن و خراب میشن)))
دوستان عزیز میتونید این کبه ها رو به مقدار زیاد درست کنید و بذارید توی فریزر.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ رول گوشت و تخم مرغ، ساده و راحت

میز اردور/ سس سیر برشته را حتما امتحان کنید

غذای اصلی/ «کوفته باقلا» با طعمی فوق‌العاده

میز اردور/ پوره سیب زمینی با طعم خامه‌، محبوب و انرژی‌بخش

طرز تهیه دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا

از شما/بفرمایید ناهار

فوت تهیه ماهی سالمون خوشمزه

از شما/قرمه سبزی جان

از شما/ کشک بادمجان من

طرز تهیه خیار شور خانگی به 3 روش

حلوا ساگو، مخصوص مناطق جنوبی کشور

از شما/ ژله های خوشمزه

از شما/ شام خوشمزه

از شما/ حلوای کاکائویی

در خانه باسلوق درست کنید

کیک عصرانه برای روزهای سرد پاییز

ازشما/ ناهار امروز ما

از شما/ کیک خیس شکلاتی

از شما/ بفرمایید شام مختصر

از شما/ کیک یزدی خودم پز

از شما/ شام امشب ته چین مرغ

از شما/ شام امشب

فست فودی جدید از هندوستان

نسخه KFC برای مرغ سوخاری

از شما/ شام دیشب

از شما/ حلوا

از شما/ کیک خامه ای خودم پز

از شما/ ناهار امروز

از شما/ شام ما

از شما/ ترشی کلم من

از شما/ الویه من😁

از شما/به خشک برای چای و دمنوش😋🤗

از شما/ فلافل

خورشت اناردون پیشنهاد جذاب شب یلدا

ماکارونی با کلی مخلفات دستپخت جذاب بوراک

شام/ کوکو سیب زمینی این بار با برنج!

آموزش دسر لوکوم موزی

از شما/نهار

کیکی برای عصرانه برای روزهای سرد پاییز

میز اردور/ طرز تهیه نان گوجه فرنگی

غذاهای خلاقانه و عجیبی که در اینستاگرام بازدید زیادی داشتند

شیرینی ها/ طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی

از شما/نون برنجی خودم پز

صبحانه/ طرز تهیه رولت تاتلی فندقی

روش متفاوتی برای طبخ ماکارونی

چطور کیک استوانه ای را به صورت مساوی تقسیم کنیم؟

آموزش تهیه لوکوم ترکیه دسری با تم پاییزی

ایده ای ساده برای تزئین هندوانه شب یلدا

ایده هایی برای تزیین کیک مرغ

طرز تهیه خورش مرغ و انار؛ غذایی با تم یلدایی