آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ مارکیز شکلاتی؛ دسر محبوب فرانسوی

شیرینی ها/ مارکیز شکلاتی؛ دسر محبوب فرانسوی
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ مارکیز شکلاتی؛ دسر محبوب فرانسوی
١٧١
٠
آوای سلامتی / مارکیز شکلاتی یک دسر فرانسوی است . این نوع دسر چیزی بین موس و دسر پارفه سرد است و بیشتر , آن ها را در قالب های بزرگ درست نموده و سرد می نمایند .
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
1. شکلات خالص : 200 گرم
2. کره : 100 گرم
3. زرده تخم مرغ : 3 عدد
4. شکر دانه ریز : 75 گرم
5. اسانس با طعم شکلات : 1 قاشق چای خوری
6. خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
مواد لازم جهت سرو :
1. خامه تازه : مقداری
2. پودر کاکائو جهت پاشیدن روی دسر : مقداری
چه جوری درست میشه:
1. شکلات ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند . سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود .
2. تخم مرغ های زده شده را با شکر داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید . سپس مایه ی شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم , مواد را خوب بزنید . اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید .
3. خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید . با استفاده از قاشق , مخلوط آماده شده را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید . آن ها را حداقل تا 2 ساعت سرد نمایید .
4. جهت سرو , هر کدام از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگردانید , اگر موقع بیرون آوردن دسرها از قالب هایشان , کمی دچار مشکل شدید , قالب های دسر را به مدت چند ثانیه داخل کاسه آب گرم بگذارید تا مارکیزها به راحتی از قالب ها جدا شوند . روی دسرها را پودر کاکائو بپاشید و آن ها را با میوه هایی که درون شکلات کرده اید و خامه تازه سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه مارکیز شکلاتی :
طعم خامه تازه در مقابل مزه این دسر کامل و پر مایه , تضاد دلچسبی ایجاد می نماید . میوه ها را در شکلات سفید آب شده , فرو ببرید تا زیبایی خاصی از تضاد رنگ ها به وجود بیاید .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ خوشمزه ترین ماکارونی با گوشت چرخ کرده

غذای ملل/ کروکت فرانسوى را برای پیش غذای یلدا بپزید

شیرینی ها/ رولت گل سرخ خوشمزه و معطر برای شب یلدا

شام/ سوپ بروکلی و اسفناج بخورید تا سرما نخورید

نوشیدنی ثعلب بهترین انتخاب در هوای آلوده زمستان

از شما/ خورشت لوبیا😉

میز اردور/ ذرت مکزیکی با کلی مخلفات خوشمزه

ایده های جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی

عصرانه/ فرنی و ژله انار برای عصر یلدا

آموزش تهیه ژامبون مرغ ساده و دودی در خانه

کَسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه

آموزش تهیه ذرت مکزیکی با ذرت سالم

ایده های ساده برای تزیین لبو شب چله

کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه ذرت مکزیکی

صبحانه/ 2 دستور تهیه کیک شکلاتی ساده و خیس

کتلت سیب زمینی شیرازی

نان یونانی مخصوص عید کریسمس

کیک صبحانه با بافتی نرم و حجیم

هندونه مخصوص شب یلدا

از شما/شام خوشمزه ی ما

از شما/کیک

مثل حرفه ای ها شیر خرما را سرو کنید

شیرینی رول سیب دارچینی

طرز تهیه اسنک پیتزایی خوشمزه و لذیذ در خانه

دستور تهیه محلبی با رنگ‌ها و طعم‌های مختلف

ته چین انار، غذایی لذیذ با تم شب یلدا

غذای اصلی/ کیک سیب زمینی با هویج، غذایی شیک و خوشمزه

سوپ و آش/ برای کوچولویتان آش دندانی بپزید

عدسی هم گرمتان می کند، هم مغذی است

میز اردور/ سالاد بادمجان را با فلفل تند و تیز کنید

آموزش پیاز مجلسی سرخ شده

پای کدوحلوایی برای دسر شب یلدا

غذاهایی که مناسب در فصل پاییز

ته چین انار پیشنهاد فوق العاده برای شام یلدا

شیرینی اسپانیانی با مزه ای شببه بامیه

خوراک مرغ با نانی مخصوص برای ناهار امروز

کاپ قارچ و اسپاگتی، فست فودی جدید و خوشمزه

پاپ کرن کاراملی را برای شب یلدا درست کنید

سوپ و آش/ سوپ جوجه لیمویی تو این سرما می چسبه!

ذائقه ها/ برگر مرغ رژیمی برای مهمانان مسن

ترفندهای پخت مرغ حرفه ای

با پارچه نمدی برای بچه ها جلد دفتر درست کنیم

مدل های جذاب دستبند و انگشتر به هم متصل

غذای اصلی/ سس قارچ خانگی برای استیک و پاستا

از شما/ کیک حروف

ست کردن لباس با رنگ سورمه ای

دکوراسیون منزل به سبک صنعتی

سوپ جوجه لیمویی؛ تو این سرما می‌چسبه!