آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پیاز داغ بدون روغن! خانه داري

طرز تهیه پیاز داغ بدون روغن!
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه پیاز داغ بدون روغن! 2
k ١
١
سایت ستاره/ شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که ترجیح می‌دهند از مصرف روغن‌های داغ در وعده‌های غذاییشان پرهیز کنند. پیاز داغ یکی از موادیست که برای تهیه آن از روغن داغ استفاده می‌شود. در این مقاله قصد داریم روش‌هایی را ارائه دهیم که در آن‌ها نیازی به داغ کردن روغن نیست و در صورت استفاده از روغن، آن را در آخرین مرحله اضافه کنیم.
تحقیقات علمی نشان می‌دهند که روغن‌های داغ شده برای سلامتی مضر هستند. استفاده از روش‌های آشپزی به سبک سالم و بدون روغن، این امکان را فراهم می‌آورد که ارزش غذایی سبزیجات حفظ شده و بتوانیم نهایت فایده را از مصرف آن‌ها ببریم. سرخ کردن بدون روغن یا با حداقل روغن روش پخت سالمی است که به شما کمک می‌کند بدون استفاده از روغن داغ، طعم سبزیجات سرخ شده را داشته باشید. امروزه با آگاهی از مضرات روغن حرارت دیده، بسیاری از افراد سعی می‌کنند برای سرخ کردن سبزیجاتی نظیر پیاز روش‌های سالمی را به کار برند که در آن‌ها از روغن کمتری استفاده می‌شود.
طرز تهیه پیاز داغ بدون روغن در تابه
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در تابه‌ای که بهتر است از جنس نچسب باشد، بریزید.
از آنجا که پیاز، روغن آزاد می‌کند و بدون استفاده از روغن نیز می‌توان آن را سرخ کرد، با افزودن مقدار کمی آب به آن می‌توانید زمان لازم برای روغن انداختن پیاز را فراهم کنید؛ بنابراین مقدار کمی آب به پیاز اضافه کرده و حرارت را کم کنید.
در فاصله‌ای که پیاز روغن آزاد می‌کند، آب نیز تبخیر شده و پیاز‌ها نرم می‌شوند.
پس از تبخیر آب، مقدار کمی روغن به پیاز اضافه کرده و مرتب پیاز‌ها را هم بزنید تا سبک شده و کمی رنگ بگیرند.
طرز تهیه پیاز داغ بدون روغن در ماهیتابه‌ی رژیمی
در صورت استفاده از ماهیتابه رژیمی نیازی به افزودن آب به پیاز نیست. همینکه درب تابه را ببندید، بخار ایجاد شده در تابه باعث نرم شدن پیاز‌ها می‌شود.
در فاصله‌ی آب انداختن پیازها، چند بار درب تابه را باز کرده و پیاز‌ها را هم بزنید تا آب آن‌ها کاملا تمام شود.
سپس در مرحله آخر مقدار کمی روغن اضافه کرده و بدون بستن درب تابه مرتب پیاز‌ها را هم بزنید تا رنگ آن‌ها تغییر کند.
طرز تهیه پیاز داغ بدون روغن در مایکروفر
دو عدد پیاز را به شکل دلخواه نگینی یا خلالی خرد کرده و در ظرف پیرکس مقاوم به حرارت در یک لایه پهن کنید، طوریکه پیاز‌ها روی هم انباشته نشوند.
حدود 1 قاشق غذاخوری روغن روی پیاز‌ها اسپری کنید و ظرف را به در مایکروفر قرار دهید. دستگاه را روی قدرت 900 وات و مدت زمان 5 دقیقه تنظیم کنید.
پس از 5 دقیقه پیاز‌ها را از مایکروفر خارج کرده و هم بزنید. ظرف را دوباره در فر قرار دهید و 3 دقیقه دیگر فرصت دهید تا پیاز‌ها سرخ شوند.
پس از 3 دقیقه دوباره پیاز‌ها را از مایکروفر خارج کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس به مدت 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
پس از 2 دقیقه پیاز‌ها را بار دیگر هم زده و به مدت 1 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
کل زمان سرخ شدن دو عدد پیاز خرد شده، در مایکروفر چیزی در حدود 9-8 دقیقه است.
در صورتی که دوست داشته باشید پیاز داغ کریسپی درست کنید، زمان بیشتری دهید تا پیاز ترد و برشته شود.
طرز تهیه پیاز داغ بدون روغن در فر
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کنید.
کف تابه را با مقدار کمی روغن چرب کنید و پیاز‌ها را در تابه بریزید.
تابه را در طبقه وسط فر قرار دهید و صبر کنید تا پیاز‌ها سبک شده و آب آن‌ها خارج شود.
پس از اینکه آب پیاز‌ها کشیده شد، تابه را از فر خارج کرده و روی حرارت متوسط رو به بالای اجاق گاز قرار دهید.
مرتب پیاز‌ها را هم بزنید تا رنگ آن‌ها تغییر کرده و طلایی شوند.
روش‌های ارائه شده در این مقاله برای تهیه پیاز داغ، روش‌های کاملا رژیمی و سالمی هستند که با استفاده از حداقل روغن امکان پذیر می‌باشند. نکته مهم در تهیه پیاز داغ رژیمی با کمترین روغن این است که باید باید با حرارت ملایم کار کرد و پیاز‌ها را مرتب هم زد تا آب آن‌ها کاملا کشیده شود. پس از خارج شدن آب پیاز‌ها با افزودن مقدار کمی روغن به پیاز و تفت دادن آن در مدت زمان کوتاهی می‌توان به کار سرخ کردن پیاز‌ها خاتمه داد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ سمبوسه پیتزایی، یک تیر و 2 نشان

میز اردور/ ترشی به معطر و اشتهاآور

کوکی های خوشمزه به یاد دوران کودکی

خورشت به آلو را مهمان خانه های گرم تان کنید

غذای اصلی/ 4 روش سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

کباب لاپلو، ناهار دلچسب امروز

نوشیدنی ها/ کارامل ماکیاتو، انرژی بخش اوایل روز

زمستان و نوشیدنی گرم موکا

از شما/ کیک

از شما/ کیک نارنگی

میز اردور/ دستوری ساده برای تهیه پاستیل خانگی

نوشیدنی ها/ موکا در زمستان بیشتر می چسبه

از شما/ آش

از شما/کیک

میز اردور/ سوهان مخصوص قم را در خانه درست کنید

غذای اصلی/ پولنتا، پیش غذای لطیف ایتالیایی

شیرینی ها/ در مایکروفر کیک شکلاتی درست کنید

صبحانه/ ترکیب تخم مرغ و سبزیجات کبابی

تکنیک هایی برای خوشمزه و خوش طعم تر شدن خورش ها

پخت و پز روی اجاق سود؛ چگونگی کسب درآمد از آشپزی

از شما/ وعده ی ناهار

از شما/ شیر با دیگر ترکیبات

از شما/کیک شکلاتی

از شما/ بفرمایید

من یک نابلد آشپزی بودم

از شما/ بریانی بستکی

از شما/ شام امشب ما الویه

غذای ملل/ طرز تهیه بیف استروگانف روسی

میز اردور/ دسر سیب و دارچین به خوشمزگی دونات

شیرینی مافین با مغزی لطیف و خوشمزه

غذای اصلی/ کلم پلو با گوشت قلقلی با دستور شیرازی

شیرینی ها/ ساده ترین دستور چیزکیک

اسنک سیب زمینی با ادویه های هندی معرکه میشه

شیرینی ها/ کیک مربایی را با چای میل کنید

3 ساندویچ خوشمزه و عالی برای مهمانی ها

شام/ خوراک مرغ با عطر و طعم نعناع

10 کیک عاشقانه برای شما و همسرتان

تارت انار دلبرانه ترین عصرانه

نوشیدنی ها/ خودتان را به یک فنجان شکلات داغ دعوت کنید

ابتکار جدید بوراک؛ آشپزی مینیاتوری!

ایده ای برای تهیه خاگینه متفاوت

دمپخت ماش، متفاوت سنتی!

از شما/کلوچه خوشمزه

سس سیب، دسری مغذی و خوش عطر

8 راز و رمز پخت میگو

تخم مرغ روی چیپس

سالمون لیمو و شوید

فوت و فن تهیه پلو میوه!

خورشت خلال کرمانشاهی؛ اصیل و خوشمزه

خوراک سریع و ساده گوشت و قارچ