آریا بانو

آخرين مطالب

فوت فن ها و نکات مهم پخت سوپ برای افطاری خانه داري

فوت فن ها و نکات مهم پخت سوپ برای افطاری
  بزرگنمايي:

آریا بانو - اگر می خواهید همواره یک سوپ خوشمزه برای میهمانی های افطاری تدارک ببینید در این مطلب نکاتی پیرامون خوشمزه شدن سوپ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم

سوپ یک پیش غذای بسیار عالی برا همه رنج سنی مناسب است سوپ به علت دارا بودن سبزیجات تازه و املاح معدنی زیاد سرشار از فیبر است و می تواند بسیار برای بدن مفید باشد ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم نکاتی پیرامون یک پ خت سوپ برای افطار خوشمزه را برای شما عزیزان آموزش دهیم فوت و فن ها و نکات مهم آشپزی .
پخت سوپ برای افطار
1 – جوشاندن تا پخت آرام
هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید.
در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.
2 – استفاده نکردن از میزان کافی ادویه
هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست.
پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید.
3 – توجه نکردن به غلظت سوپ
در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید.
استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به
سوپ می دهد.
در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ بی مزه
نشود.
سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
بیشتر بدانید از ترفند هایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورشت
_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.
– سوپ را می توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.
_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از 15دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.
افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.
_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
_ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
_ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.
خراسان نیوز / تصویر زندگی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ شیرینی من

از شما/خودم پز تولد همسری

شامی ترش، یکی از کهن ترین غذاهای ایرانی

غذای اصلی/ مافین پیتزا، مخصوص دورهمی های جوانی

غذای ملل/ چیکن ماسالای هندی، هرچه تندتر خوشمزه تر

غذای اصلی/ سیب زمینی کبابی با سس قارچ

چیزکیک لیمو برای شب های زیبای پاییز

ترشی بامیه، محبوب ترین دورچین برای آبگوشت

شام/ با کالباس خانگی کوکوی خوشمزه بپزید

کیک ساده و پف دار با 2 تخم مرغ

میز اردور/ فرنی بستنی، خوشمزه تر از دسر

شیرینی ها/ کیک فوری خانگی برای بچه ها

از شما/ناهار بیرون

از شما/نذری ما

از شما/ رنگینک

از شما/ شام ما

یک تیر و دو نشان با حلوای شکلاتی

از شما/ ناهار ما

عصرانه/ پان اسپانیا، دسری که همیشه می چسبد

زیباترین تزئینات بیسکوییت برای جشن تولد

میز اردور/ یک تیر و دو نشان با حلوای شکلاتی

در خانه بهترین قهوه تُرک را آماده کنید

شیرینی ها/ دستور تهیه شکلات با مغز کرم نعنایی

معرفی ایلی صعب

معرفی الکساندر مک کوئین

مراسم جوایز برگزیده نوجوانان

طرز تهیه لازانیا رولی به چندین شکل مختلف

سبزیجات را چگونه در فر برشته کنیم؟

طرز تهیه میگو پلو؛ غذای خوشمزه جنوبی

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

20 صبحانه گرم و سریع

طرز تهیه چند نوع غذای تبریزی

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

انواع ساندویچ سرد

سوپ و آش/ دستور تهیه آش ماش پیاز قزوین

میز اردور/ برای ناهار امروز سالاد گندم و سبزیجات درست کنید

ناهار/ ناگت مرغ چه جوری درست می‌شه؟

با خاگینه مشهور تبریزی آشنا شوید

 طرز تهیه مافین پیتزا

 آموزش تصویری درست کردن ژلـه رنگین کمان

میز اردور/ دستور تهیه سس سالاد ایتالیایی خامه‌ای

مارمالادی که فقر آهن را برطرف می کند

با هلو و آلو لواشکی ملس درست کنید

کدبانوهای تبریزی چگونه کوفته درست می کنند؟

میز اردور/ طرز تهیه سس سالاد کلاسیک رنچ

سوپ و آش/ طرز تهیه آش ماست تبریز

از شما/کشک بادمجان ناهار امروز سفارش مامان

راز سرخ کردن بادمجان

غذای اصلی/ دستور تهیه خورشت غوره بادمجان

سیب کاراملی را باید گاز زد، با پوست و شکلات