آریا بانو

آخرين مطالب

بامیه عربی؛ دلتان را با خودش می برد! خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ١.٧
١
آخرین خبر / مواد لازم :👇
ارد ... یک پیمانه، یک قاشق غذاخوری سرصاف از آرد رو بردارید و به همون اندازه پودر نشاسته با آرد مخلوط کنید تا بامیه ها حسابی ترد بشن.
اب ... یک پیمانه
تخم مرغ ... دو عدد متوسط
شربت بار یا عسل رقیق یا شکر ... یک ق غ
وانیل ... نوک ق چ
کره یا روغن جامد ... پنجاه گرم
دستور تهیه :👇
اول اب و کره و شربت رو توی یه تابه ی نچسب میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم ، همینکه شروع کرد ب قل ریز زدن .
مخلوط آرد و نشاسته رو اضافه و با کفگیر مدام همش میزنیم تا خمیر جمع بشه ،حالا حرارت رو کم و به مدت ده دقیقه خمیرو هم بزنید(پهن و جمع کنید)، بعد بزارید کمی خنک شه.
سپس تخم مرغها و وانیل رو کمی بزنیدو در دو مرحله به خمیر اضافه کنید،
و با دست یا همزن برقی خوب مخلوط کنید (بادست راحتتره)
خمیر نباید راحت از قیف بیرون بیاد ،باید حد وسط باشه ،اگر خمیرخیلی سفت شد و از قیف رد نشد یه دونه تخم مرغ رو بزنید و یک ق غ از اون رو با خمیر مخلوط کنید تا کمی نرم شه.
حالا روغن شناور رو بزارید با حرارت کم کمی گرم بشه( اصلانباید روغن داغ باشه).
خمیر رو مطابق فیلم داخل روغن بندازید ،باید حرارت خیلی کم باشه تا خوب مغز پخت و برشته بشه تا در نهایت بامیه های تردی داشته باشین.
کمی که سرخ شد با قاشق بامیه هارو داخل روغن حرکت بدین تا همه جاش یکدست برشته بشه، زمان میبره، بعد سریع اونهارو داخل شربت گرم بندازید تا شربت خوب به خوردشون بره سپس داخل صافی بریزید.
🔴 بامیه عربی چون باریک و ترده باید شربتش ولرم یا گرم باشه و بیشتر تو شربت بمونه تا شربت خوب به خوردش بره.
🔴ماسوره ش هم حتما باید سایز سرش کوچیک باشه تا بامیه باریک بشه و تپل نشه.
🔴همیشه از قسمت پایین قیف خمیرو به بیرون فشار بدین.
🔴برای سرخ کردن سری دوم بامیه بذارید روغن از حرارت بیافته بعد به کار ادامه بدین.
🔴هرچی زمان سرخ شدن بامیه طولانی تر باشه ،بامیه های ترد تری خواهید داشت.
🔴تخم مرغ زیاد و شربت آبکی باعث نرم شدن بامیه میشه همچنین درب ظرف نگهداریه بامیه باز باشه تا نرم نشه.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/کیک تولد

4 مدل سالاد لبو برای پذیرایی شب یلدا

غذای اصلی/ کتلت سیب زمینی شیرازی، ترد و خوشمزه

2 روش درست کردن کمپوت موز برای شب یلدا

میز اردور/ 2 روش درست کردن کمپوت موز

ناهار/ فسنجان را به سبک شمالی با سبزی معطر بپزید

فرنی پسته انتخاب عالی برای کودکان در حال رشد

غذای اصلی/ اشکنه سیب زمینی تهرانی ها با کلی خواص

نقش پارچه‌ها در دکوراسیون منزل چیست؟

خوراکی‌های رشت؛ خوشمزه‌ترین شهر ایران!

طرز تهیه جوجه کباب

2 روش درست کردن کمپوت موز

میز اردور/ حلوای نشاسته به خوشمزگی راحت الحلقوم

با ربان برای تزئینات سفره یلدا گل درست کنید

صبحانه/ رول تست فرانسوی با پنیر خامه ای و لطیف

از شما/ شام ما برای مادر شوهر

از شما/ باقلوا شربتی

ازشما/ کیک میکری

صفر تا صد پیتزای خانگی بدون فر

شیرینی ها/ کاپ کیک هندوانه ای برای شب یلدا

حلوای سویق مقوی ترین میان وعده برای بچه های لاغر

سس کاری طعم غذاهای گوشتی را معرکه می کند!

میز اردور/ حلوای سویق مقوی ترین میان وعده برای بچه های لاغر

کالباس سبزیجات برای کسانی که گوشت نمی خورند

کیک بستنی ایده ای عالی برای پذیرایی شب یلدا

اسموتی آووکادو با میوه های سبز

نوشیدنی ها/ اسموتی آووکادو با میوه های سبز

محبوب ترین غذای مجلسی را اصولی بپزید

خورشت مرغ را به سبک رستوران ها بپزید

دستور تهیه دسری بی نظیر برای آخر هفته

میز اردور/ دسر شیر عسلی خوشمزه و آسان

ناهار/ آبگوشت ترش فقط در کنار خانواده و روز تعطیل می چسبه!

غذای اصلی/ کباب فلفلی پیشنهاد جذاب جمعه

از شما/ پنکیک

پنکیک صبحانه برای همه خانواده

غذای اصلی/ خوشمزه ترین ماکارونی با گوشت چرخ کرده

غذای ملل/ کروکت فرانسوى را برای پیش غذای یلدا بپزید

شیرینی ها/ رولت گل سرخ خوشمزه و معطر برای شب یلدا

شام/ سوپ بروکلی و اسفناج بخورید تا سرما نخورید

نوشیدنی ثعلب بهترین انتخاب در هوای آلوده زمستان

از شما/ خورشت لوبیا😉

میز اردور/ ذرت مکزیکی با کلی مخلفات خوشمزه

ایده های جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی

عصرانه/ فرنی و ژله انار برای عصر یلدا

آموزش تهیه ژامبون مرغ ساده و دودی در خانه

کَسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه

آموزش تهیه ذرت مکزیکی با ذرت سالم

ایده های ساده برای تزیین لبو شب چله

کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها