آریا بانو

آخرين مطالب

از این نوع روغن‌ها دوبار استفاده نکنید! پزشکي

از این نوع روغن‌ها دوبار استفاده نکنید!
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
از این نوع روغن‌ها دوبار استفاده نکنید!
٨٢٦
٠
فارس / مسوول بخش سم شناسی آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه با بیان این مطلب گفت: در طول فرآیند سرخ کردن مواد غذایی، واکنش های شیمیایی مختلف از جمله «اکسیداسیون»، «هیدرولیزاسیون» و «پلیمریزاسیون» رخ می دهد.
دکتر «انیسه زارعی» تاکید کرد: استفاده مکرر از روغن برای سرخ کردن، باعث تولید مواد سمی از جمله «هیدروپراکسیدها»، «آلدهیدها»، «اپوکسیدها»، «دیمرها»، «اکسی کلسترول ها»، اسیدهای چرب ترانس می شود و بروز بیماری های مختلف از جمله تصلب شرائین و بیماری عروق کرونر قلب را به همراه دارد.
او ادامه داد: آزمون هایی که برای بررسی سلامت این گونه روغن ها انجام می گیرد، شامل عدد پراکسید، پایداری اکسیداتیو و اندازه گیری اسیدهای چرب است.
دکتر زارعی توصیه کرد: روغن های سرخ کردنی به دلیل داشتن نقطه دود بالا (تحمل شرایط دمایی بالا) و اسیدهای چرب غیر اشباع کمتر، مناسب ترین روغن برای سرخ کردن مواد غذایی است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عوارض درمان آنفلوانزا با تزریق دگزامتازون

5 دمنوش فوق‌العاده برای درمان سرفه

چرا زمستون که می‌شه، پوستم خشک می‌شه!

دلایل دشوار شدن کاهش وزن با افزایش سن

بازگشت به زندگی با قلب مصنوعی

خاصیت جادویی زردچوبه برای پوست و مو

یک بار برای همیشه تن ماهی را کنار بگذارید!

کدام بیماری‌ها باعث سکسکه می‌شوند؟

اگر قصد لاغری دارید دور 10 خوراکی را خط بکشید

چطور طول دوره آنفلوآنزا را کوتاه کنیم؟

خطر‌هایی که بیخ گوش جنین است

مسواک‌هایتان را در این مکان‌ها نگذارید!

بیماری‌ای که خشونت خانگی برای زنان رقم می‌زند

روشی برای دور زدن سرطان پروستات در مردان

نیاز بدن به 5 ویتامین مهم در زمستان

ماسک تخم مرغ برای تغذیه و تقویت موها

این نبات‌ها تقلبی‌اند!

درمان کم‌خونی کودکان با پادشاه میوه‌ها

علائم هشدار ابتلا به سرطان‌های سر و گردن

اعتیاد به ورزش خوب است یا بد؟

کیوی منبعی از ویتامین C و پروتئاز

«سرطان» را با این روش دور کنید

8 درمان خانگی آسان برای جوش‌های صورت

درباره فلج مغزی در کودکان بیشتر بدانیم

واکسن آلرژی به بادام زمینی ساخته شد

گرفتگی شبانه عضلات ساق‌ها چرا و به چه دلیل!

در مورد پولیپ بینی بیشتر بدانیم

عفونت‌های میکروبی و ویروس‌ها چه تاثیری بر باروری دارند؟

6 نوع چربی در بدن و راه رهایی از آنها

جدیدترین روش‌های کنترل بهداشت دهان و دندان

آنفلوآنزا و آزمون آموزه‌های مجازی/مبتلایان به آنفلوآنزا پرتقال و لیمو مصرف کنند یا نه؟!

5 دلیل دشوار شدن کاهش وزن با افزایش سن

آمادگی قبل از آندوسکوپی چیست؟

با فشار دادن این نقاط کف دستتان معجزه آن را مشاهده کنید

طب سنتی و خداحافظی با درد‌های مفصلی

آیا تشخیص ام‌اس با علایم ظاهری است؟!

مادران باردار سیستان و بلوچستان مراقب سلامت خود در مقابل آنفلوآنزا باشند

فلج مغزی در کودکان و راه‌های پیشگیری از آن

اگر به تبخال دچار شدیم، چه کنیم؟

هرآنچه درباره تیک باید بدانید

بیشتر بدوید تا بیشتر عمر کنید

چرا مادران پس از زایمان احساس افسردگی می‌کنند؟

5 روش برای مراقبت از پوست اطراف چشم

اینفوگرافی؛ مواد غذایی مفید در برابر آلودگی ‌هوا

چند بار دستشویی رفتن در روز طبیعی است؟

چطور می‌توانیم اشتهای خود را کم کنیم؟

چند بار در روز دستشویی رفتن غیرطبیعی است؟

آلوده‌ترین نقاط اطراف‌تان که باعث انتقال آنفلوانزا می‌شوند

کمبود هر ویتامین در بدن چه عوارضی به دنبال دارد؟

بهداشت تنفسی را جدی بگیرید