آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ در خانه شیرینی دانمارکی بپزید خانه داري

شیرینی ها/ در خانه شیرینی دانمارکی بپزید
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ در خانه شیرینی دانمارکی بپزید
٥٤٨
٠
ایران / چی لازم دارم:
شیر گرم......... دو سوم لیوان
روغن........... یک سوم لیوان
آرد..................3 و نیم لیوان
شکر........ 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ.................. 2 عدد
کره......................... 200 گرم
پودر خمیر مایه .......2 قاشق چایخوری
نمک....... 1 قاشق چایخوری
اسانس وانیل.......... مقداری
کرم مخصوص شیرینی دانمارکی ........به مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال شیرینی ...........به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه شربت:
شکر نصف لیوان
آب یک سوم لیوان
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
چطور بپزم:
شیر گرم (شیر داغی که دست را نسوزاند)، پودر خمیرمایه، نمک، یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق غذاخوری آرد را باهم مخلوط کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا پف کند، پس از 10 دقیقه تخم مرغ‌ها را به مخلوط خمیر مایه اضافه و مخلوط کنید. باقی مانده آرد، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید سپس به مواد دیگر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، روغن را نیز در آخر اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر لطیفی به‌دست بیاید که به دست نچسبد، خمیر را داخل کاسه‌ای که چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید سپس به‌مدت یک ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد از کاسه خارج کنید، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید، کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کرده سپس با وردنه خمیر را صاف کنید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید،
3 بار دیگر این کار را تکرار کنید (لوله کنید، صاف کنید و 10 دقیقه استراحت دهید، این کار برای ترد شدن شیرینی است).پس از انجام مراحل بالا خمیر شیرینی را با وردنه نازک پهن کنید و به صورت دایره بزرگی اطراف آن را ببرید سپس این دایره را به 8 قسمت مساوی برش بزنید، داخل هر تکه خمیر کمی پودر قند و یک قاشق غذاخوری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی بریزید و شیرینی را بپیچید. ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید، 30 دقیقه بگذارید خمیرها استراحت کنند. سپس یک زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیرها بمالید. سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی‌ها طلایی شود. در این فاصله که شیرینی‌ها می پزد شیره را آماده کنید. نصف لیوان شکر را با یک سوم لیوان آب و یک قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود، شیرینی‌ها را پس از پخت از فر خارج کنید و با قلم مو شیره را روی سطح شیرینی بزنید و پس از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/دونات های من

از شما/ ناهار

شیرینی ها/ کیک خانگی ساده و خوش عطر بدون فر

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

غذای اصلی/ خوشمزه ترین عدس پلو را برای دورهمی ها بپزید

کتلت گوشت با دستپخت صبا راد

پیتزای فوری و یک نفره در ماگ!

مرغ شکم پر با عطر پرتقال پیشنهاد شام یلدا

باسلوق مغزدار برای شب یلدا

تزئین لیمو و خربزه برای شب یلدا

خوراک گوشت و سبزیجات؛ به استقبال زمستان بروید!

طرز تهیه اسنک به روش های مختلف

طرز تهیه چیز کیک یلدایی

3 صبحانه گرم و خوشمزه که انرژی می بخشد

از شما/ کیک وانیلی خودم پز

کیک چای را بدون فر بپزید

سفر جهانگرد شکمو به ایران

از شما/ یخ در بهشت

از شما/ کیک من طرح پیچک

از شما/ ژله آکواریومی

ازشما/ شام ما

از شما/ یک دسر خوشمزه

برای مهمان ها پیراشکی پرملات درست کنید

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ کیکِ من

از شما/ باسلوق

از شما/ پلمبیر

3 مدل شکلات داغ برای پذیرایی یلدا

میز اردور/ سیب زمینی و سالاد تربچه؛ پیش غذایی معطر

از شما/ کلوچه های چهار گوش

از شما/ کلوچه کنجدی

از شما/ پیتزا استیک

سفر جهانگر شکمو به ایران

از شما/زرشک پلو با مرغ

از شما/ زرشک پلو بامرغ .سالاد ..

از شما/ ناهار من و همسرم

از شما/ پیتزای خونگی

غذای اصلی/ کباب کوبیده مخصوص با فوت و فن وا نرفتن

از شما/ فرنی ساده

ذائقه ها/ غذایی خوشمزه و رژیمی از مجارستان

تفدیم شما

خوراک لوبیا چیتی با قارچ مخصوص دانشجوها

طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

صفر تا صد تهیه کباب کوبیده مخصوص در منزل!

از آش سماق غافل نشوید

سوپ کدو تنبل کبابی خوشمزه

آشپزی در ماگ؛ سریع و مایکروفری

انواع ژله هندوانه‌ای برای شب یلدا

مرغ برشته، غذای مورد علاقه کودکان

طرز تهیه کوکوی مرغ