آریا بانو

آخرين مطالب

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی خانه داري

روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
روش تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی
k ٢.٧
٠
زندگی آنلاین / با خواندن مطلب زیر می‌توانید به راحتی روغن کنجد اصل از تقلبی را تفکیک دهید. روغن کنجد از جمله روغن‌های گیاهی پرمصرف در جهان است. در ایران نیز در سال‌های اخیر با روی آوردن مردم به مصرف روغن‌های طبیعی و گیاهی که بطور سنتی تهیه می‌شوند، روغن کنجد نیز در سبد غذایی و روغن‌های مورد استفاده مردم قرار گرفته است.
اما همانند بسیاری از کالا‌های محبوب و پرطرفدار که البته قیمت آن‌ها بالاست و تهیه نوع مرغوب آن زحمت دارد و همیشه عده‌ای سودجو به دنبال سود و پول بیشتر هستند، در زمینه تولید روغن کنجد نیز تقلب و سودجویی وجود دارد و بعضا روغن کنجد‌هایی که یا مرغوب نیستند و یا تقلب در آن‌ها وجود دارند، در بازار عرضه می‌شود که در زیر چند روش به منظور تشخیص روغن کنجد اصل از نوع تقلبی یا نامرغوب آن آموزش داده می‌شود.
نکته اول این است که در خرید هر نوع کالا بویژه مواد غذایی سعی کنید که از فروشگاه‌های معتبر و مورد اطمینان خرید را انجام دهید. روغن باید از ارده کنجد یعنی پودر و خمیر شده دانه‌های کنجد تهیه شود و تهیه روغن کنجد مستقیم از دانه‌های کنجد طبق نظر متخصصان طب سنتی قابلیت خوراکی و خواص مفید روغن کنجد را ندارد.
یک راه تشخیص اصل بودن روغن کنجد توجه به قیمت آن است که البته باید اذعان کرد که در همه شرایط و موارد صدق ندارد، توجه به قیمت آن است. در واقع بعضی از روغن کنجد‌ها ارزانتر از قیمت یک کیلو کنجد عرضه می‌شوند که از لحاظ منطقی این نمی‌تواند درست باشد. زیرا که اگر واقعا از کنجد واقعی و مرغوب در تهیه روغن کنجد استفاده کرده باشند باید قیمت یک کیلو روغن کنجد حداقل کمی بالاتر از قیمت یک کیلو دانه کنجد باشد. این حالت برای دیگر انواع روغن‌ها مانند روغن زیتون، روغن نارگیل و روغن بادام نیز صدق می‌کند.
تشخیص روغن کنجد اصل
1 – شاید ساده‌ترین راه تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی توجه به رنگ و بوی روغن کنجد باشد. روغن کنجد طبیعی و اصل بوی ملایم کنجد داشته و رنگ آن زرد متمایل به طلایی است.
2 – روش دومی که می‌توان برای تشخیص روغن کنجد اصل از تقلبی گفت: توجه به خواص و حالات روغن کنجد است. روغن کنجد اصل و مرغوب حرارت زیادی را تحمل می‌کند و مانند روغن‌های نباتی یا روغن مایع‌ها بعد از حرارت دیدن نمی‌سوزد و بوی بدی ساتع نمی‌کند.
3 – روش سوم این است که روغن کنجد را در هوای سرد امتحان کنید تا ببینید اصل و طبیعی است یا تقلبی. توجه کنید که روغن کنجد در اثر سرد شدن و در دمایی حدود 6 درجه حالت سفت شده می‌گیرد و به اصطلاح می‌بندد که این نشانه مرغوب، طبیعی و اصل بودن روغن کنجد است.
4 – در نهایت برای تست و تشخیص اصل بودن روغن کنجد می‌توانید آن را روی پوست خود بمالید تا پوستتان چرب شود. اگر روغن کنجد طبیعی و اصل باشد پس از چند دقیقه با آب گرم آن را بشویید که اگر طبیعی باشد تنها نرمی روغن بر روی پوست باقی می‌ماند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سیب زمینی برشته در فر؛ پر ادویه و با حداقل روغن

ترفندهای پخت گوشت گوساله

ماسک‌های معجزه‌گر برای تقویت مو

ناهار/ با خورش بوقلمون خودتان را تحویل بگیرید

انواع شلوار جین فاق‌بلند و روش ست‌کردن آن‌ها

سیب‌زمینی برشته در فر؛ پُر‌ادویه و با حداقل روغن

سوپ و آش/ آش ماش یزدی، خون ساز و مقوی

دسری جدید با موز

کیکی به شکل یک کیف گرانقیمت!

سیب زمینی آکاردئونی با عطر سیر

ساخت الماس با هنر اوریگامی

آویز کاغذی برای دیوار اتاق

صبحانه/ اسموتی مقوی موز و بادام زمینی برای یک روز زیبا

طرز تهیه خورش کرفس ( با تصویر)

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

غذای فردا را با دستور مجری صداوسیما بپزید

از شما/ شام لاکچری

از شما/ شام جالب

از شما/ کیک سفارشی

برای کودکان میان وعده ای مقوی درست کنید

از شما/ پیتزا شام شب

از شما/ رنکینگ

از شما/ شام مختصر ما

از شما/ بستنی زعفرانی

جدیدترین نسخه نان سیر خانگی

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ شقایق پز

از شما/ کوکو مرغ

از شما/بفرمایید دوستان

از شما/ پلو هویج

از شما/ کوکوی من

ازشما/ کتلت دورهمی

از شما/ لبوی جنوب هست

پخت «نان یوخا» در خراسان شمالی؛ مهارتی که میراث ملی شد

از شما/ پنکیک

از شما/ بفرمایید برنج و بوقلمون

ازشما/ ناهار ما

از شما/ کیک ساده من

از شما/ ناهار ساده ما

از شما/ رولت تن ماهی

از شما/ پنکیک من

از شما/ ژله عروسکی

از شما/ کوکو کدو سبز

از شما/ ژله ساده

از شما/ اکبر جوجه

از شما/ کوکی کشمش و گردو

از شما/ ناهار ما

3 روش ساده برای دانه کردن ذرت

استانبولی مرغ و پلوی زعفرانی برای شام

چگونه با فر رولت نارگیلی خوشمزه درست کنیم؟