آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند

غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای اصلی/ خوراک لوبیای سفید؛ تا شب سیرتان می کند
١٧٣
٠
خراسان / چی لازم دارم:
لوبیای سفید پخته – 150 گرم
زیتون ریزخردشده –70 گرم
کرفس پخته ریزخرد شده – دوقاشق غذاخوری
روغن زیتون – دوقاشق غذاخوری
نعناع خشک شده – یک قاشق
چای خوری
اسلایس لیمو – به میزان لازم
پودر فلفل قرمز- یک هشتم قاشق چای خوری
آب لیمو – یک قاشق غذاخوری
نمک و ادویه – به میزان لازم
چطور بپزم:
در ظرف مناسب لوبیای پخته و کرفس و زیتون را اضافه کنید و ادویه و روغن زیتون را اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با نان تست میل کنید .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سیب زمینی برشته در فر؛ پر ادویه و با حداقل روغن

ترفندهای پخت گوشت گوساله

ماسک‌های معجزه‌گر برای تقویت مو

ناهار/ با خورش بوقلمون خودتان را تحویل بگیرید

انواع شلوار جین فاق‌بلند و روش ست‌کردن آن‌ها

سیب‌زمینی برشته در فر؛ پُر‌ادویه و با حداقل روغن

سوپ و آش/ آش ماش یزدی، خون ساز و مقوی

دسری جدید با موز

کیکی به شکل یک کیف گرانقیمت!

سیب زمینی آکاردئونی با عطر سیر

ساخت الماس با هنر اوریگامی

آویز کاغذی برای دیوار اتاق

صبحانه/ اسموتی مقوی موز و بادام زمینی برای یک روز زیبا

طرز تهیه خورش کرفس ( با تصویر)

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

غذای فردا را با دستور مجری صداوسیما بپزید

از شما/ شام لاکچری

از شما/ شام جالب

از شما/ کیک سفارشی

برای کودکان میان وعده ای مقوی درست کنید

از شما/ پیتزا شام شب

از شما/ رنکینگ

از شما/ شام مختصر ما

از شما/ بستنی زعفرانی

جدیدترین نسخه نان سیر خانگی

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ شقایق پز

از شما/ کوکو مرغ

از شما/بفرمایید دوستان

از شما/ پلو هویج

از شما/ کوکوی من

ازشما/ کتلت دورهمی

از شما/ لبوی جنوب هست

پخت «نان یوخا» در خراسان شمالی؛ مهارتی که میراث ملی شد

از شما/ پنکیک

از شما/ بفرمایید برنج و بوقلمون

ازشما/ ناهار ما

از شما/ کیک ساده من

از شما/ ناهار ساده ما

از شما/ رولت تن ماهی

از شما/ پنکیک من

از شما/ ژله عروسکی

از شما/ کوکو کدو سبز

از شما/ ژله ساده

از شما/ اکبر جوجه

از شما/ کوکی کشمش و گردو

از شما/ ناهار ما

3 روش ساده برای دانه کردن ذرت

استانبولی مرغ و پلوی زعفرانی برای شام

چگونه با فر رولت نارگیلی خوشمزه درست کنیم؟