آریا بانو

آخرين مطالب

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید خانه داري

با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید
٧٥
٠
چاره‌ چی / مواد لازم:
روغن زیتون به میزان لازم
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه به میزان لازم
ماهی قزل آلا 4 تکه
بادام 85 گرم
برگ جعفری تازه 1 پیمانه
لیمو 2 عدد
طرز تهیه:
در ماهیتابه ای نچسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید. به فیله های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. با احتیاط 2 عدد از فیله ها را در ماهیتابه بگذارید(پوست آن ها رو به بالا باشد). درجه حرارت را به متوسط کاهش دهید و فیله ها را برای حدود 4 تا 5 دقیقه تا طلایی رنگ شوند، بپزید. با احتیاط آن ها را برگردانید و آن ها را برای حدود 2 دقیقه دیگر تا مغز پخت شوند، بپزید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده، ماهیتابه را تمیز کرده و فیله های باقیمانده را بپزید. بعد از پخت ماهی ها، ماهیتابه را تمیز کنید، 1 قاشق غذاخوری به علاوه ی یک قاشق چای خوری روغن زیتون را به همراه بادام ها در آن بریزید و آن ها را برای حدود 1 دقیقه تا طلایی رنگ شوند، تفت دهید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و فورا جعفری خرد شده و رنده پوست لیمو ها را به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید. آب لیمو ها را اضافه کرده و مواد را روی حرارت گذاشته و هم بزنید. وقتی سس شروع به قل زدن کرد، آن را از روی حرارت برداشته، روی ماهی ها ریخته و سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی قزل آلا با بادام و جعفری:
1- از 4 عدد فیله ماهی قزل آلا استفاده کنید.
2- از بادام بدون پوست استفاده کنید، آن ها را خرد کنید.
3- برگ های جعفری را درشت خرد کنید.
4- پوست لیمو ها را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تزئین لیمو و خربزه برای شب یلدا

طرز تهیه اسنک به روش های مختلف

طرز تهیه چیز کیک یلدایی

3 صبحانه گرم و خوشمزه که انرژی می بخشد

از شما/ کیک وانیلی خودم پز

کیک چای را بدون فر بپزید

سفر جهانگرد شکمو به ایران

از شما/ یخ در بهشت

از شما/ کیک من طرح پیچک

از شما/ ژله آکواریومی

ازشما/ شام ما

از شما/ یک دسر خوشمزه

برای مهمان ها پیراشکی پرملات درست کنید

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ کیکِ من

از شما/ باسلوق

از شما/ پلمبیر

3 مدل شکلات داغ برای پذیرایی یلدا

میز اردور/ سیب زمینی و سالاد تربچه؛ پیش غذایی معطر

از شما/ کلوچه های چهار گوش

از شما/ کلوچه کنجدی

از شما/ پیتزا استیک

سفر جهانگر شکمو به ایران

از شما/زرشک پلو با مرغ

از شما/ زرشک پلو بامرغ .سالاد ..

از شما/ ناهار من و همسرم

از شما/ پیتزای خونگی

غذای اصلی/ کباب کوبیده مخصوص با فوت و فن وا نرفتن

از شما/ فرنی ساده

ذائقه ها/ غذایی خوشمزه و رژیمی از مجارستان

تفدیم شما

خوراک لوبیا چیتی با قارچ مخصوص دانشجوها

طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

صفر تا صد تهیه کباب کوبیده مخصوص در منزل!

از آش سماق غافل نشوید

سوپ کدو تنبل کبابی خوشمزه

آشپزی در ماگ؛ سریع و مایکروفری

انواع ژله هندوانه‌ای برای شب یلدا

مرغ برشته، غذای مورد علاقه کودکان

طرز تهیه کوکوی مرغ

دمنوش زردچوبه

پاناکوتا زعفرانی دسر بین المللی و لذیذ

20 مدل کفش پاشنه پهن زنانه برای استایل مجلسی و کژوال

آموزش طبخ مرغ برشته

املت ماکارونی یک صبحانه پرکاری

میزاردور/ سالاد بلغور را به سفره تان اضافه کنید

دمی بلغور جو غذای لذیذ و محلی استان تهران

یتیمک محلی بوشهری ها را امتحان کنید

از شما/ دسر من

از شما/شام ما