آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ شیرینی کرکی؛ لطیف و دوست داشتنی

شیرینی ها/ شیرینی کرکی؛ لطیف و دوست داشتنی
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ شیرینی کرکی؛ لطیف و دوست داشتنی
١٠٩
٠
خراسان / چی لازم دارم:
آرد نخودچی - 125 گرم
آرد برنج - 125 گرم
آرد گندم -250 گرم
روغن جامد یا روغن قنادی - 225 گرم
پودر قند - 175 گرم
پودر هل - نصف قاشق چای خوری
تخم خرفه یا پودر پسته -برای تزیین
چطور بپزم:
پودر قند را الک و با روغن جامد مخلوط کنید و با دور تند همزن برقی به مدت پنج دقیقه خوب هم بزنید تا یک مخلوط کرم مانند درست شود.
آرد برنج، آرد نخودچی و آرد گندم را الک و با هم مخلوط کنید و پودر هل را به آن اضافه کنید.
مخلوط آرد‌ها را آهسته آهسته به کرم به دست آمده اضافه و خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یک دست و لطیف به دست آید.خمیر به دست آمده را درون یک کیسه فریزر تمیز بگذارید و به مدت چهار ساعت به آن دست نزنید تا استراحت کند.
کف سینی فر را چرب و یک کاغذ روغنی پهن کنید.
پس از چهار ساعت خمیر را از پلاستیک بیرون بیاورید و گلوله‌های کوچکی از آن درست کنید و در سینی فر بگذارید. روی گلوله‌های درست شده را طرح بیندازید. معمولا طرح زدن روی شیرینی کرکی به این صورت است که چند بار دایره را روی شیرینی می زنند طوری که دایره‌ها همدیگر را قطع کنند و هر دایره از وسط دایره قبلی بگذرد. به این مرحله در شیرینی پزی به اصطلاح پر زدن گفته می‌شود.
روی شیرینی‌ها را با تخم خرفه یا پودر پسته تزیین کنید.
فر را روشن کنید و روی حرارت 175 درجه سانتی گراد بگذارید تا داغ شود.
سینی فر را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر بگذارید.بعد از پخت صبر کنید شیرینی کرکی کاملا خنک شود سپس آن را از کاغذ روغنی جدا و به ظرف مد نظر منتقل کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/کیک تولد گاناش وخامه

باسلوق های خوشگل اناری برای شب یلدا

میز اردور/ نان سیر پنیری، فست فودی فوری

جلوگیری از شکرک زدن مربای خانگی

سیب زمینی برشته در فر؛ پر ادویه و با حداقل روغن

ترفندهای پخت گوشت گوساله

ماسک‌های معجزه‌گر برای تقویت مو

ناهار/ با خورش بوقلمون خودتان را تحویل بگیرید

انواع شلوار جین فاق‌بلند و روش ست‌کردن آن‌ها

سیب‌زمینی برشته در فر؛ پُر‌ادویه و با حداقل روغن

سوپ و آش/ آش ماش یزدی، خون ساز و مقوی

دسری جدید با موز

کیکی به شکل یک کیف گرانقیمت!

سیب زمینی آکاردئونی با عطر سیر

ساخت الماس با هنر اوریگامی

آویز کاغذی برای دیوار اتاق

صبحانه/ اسموتی مقوی موز و بادام زمینی برای یک روز زیبا

طرز تهیه خورش کرفس ( با تصویر)

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

غذای فردا را با دستور مجری صداوسیما بپزید

از شما/ شام لاکچری

از شما/ شام جالب

از شما/ کیک سفارشی

برای کودکان میان وعده ای مقوی درست کنید

از شما/ پیتزا شام شب

از شما/ رنکینگ

از شما/ شام مختصر ما

از شما/ بستنی زعفرانی

جدیدترین نسخه نان سیر خانگی

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ شقایق پز

از شما/ کوکو مرغ

از شما/بفرمایید دوستان

از شما/ پلو هویج

از شما/ کوکوی من

ازشما/ کتلت دورهمی

از شما/ لبوی جنوب هست

پخت «نان یوخا» در خراسان شمالی؛ مهارتی که میراث ملی شد

از شما/ پنکیک

از شما/ بفرمایید برنج و بوقلمون

ازشما/ ناهار ما

از شما/ کیک ساده من

از شما/ ناهار ساده ما

از شما/ رولت تن ماهی

از شما/ پنکیک من

از شما/ ژله عروسکی

از شما/ کوکو کدو سبز

از شما/ ژله ساده

از شما/ اکبر جوجه

از شما/ کوکی کشمش و گردو