آریا بانو

آخرين مطالب

غذای ملل/ بورک اسفناج و قارچ؛ دستور فانتزی هفته خانه داري

غذای ملل/ بورک اسفناج و قارچ؛ دستور فانتزی هفته
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای ملل/ بورک اسفناج و قارچ؛ دستور فانتزی هفته
١٨٣
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 2 حبه
اسفناج خرد کرده 200 گرم
قارچ ورقه ای خرد کرده و تفت داده یک‌کیلو و نیم
بیکن گوساله خرد کرده 200 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر موزارلا یک بسته
نان یوفکا یک بسته
کره 80 گرم
کنجد به میزان دلخواه
چطور بپزم:
روغن زیتون و سیر را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
آن گاه اسفناج را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس قارچ، بیکن اسلامی، پیاز داغ، نمک و فلفل را بیفزائید و مواد را مخلوط کنید.
اینک تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا قدری خنک شود.
حالا پنیر را بیفزائید و با مواد خوب مخلوط کنید.
اکنون هر بار یک لایه از نان یوفکا دالیا را روی سطح میز قرار دهید و رویش را با کرۀ آبکرده آغشته کنید و از مخلوط فراهم کرده روی لبۀ طولی بریزید و آن را رول کنید.
اینک ظرف گرد مناسبی را با کره چرب کنید و از یک سمت ظرف شروع به قرار دادن رول ها کنید تا در نهایت به مرکز ظرف برسید.
حالا با قلمو روی سطح رول ها را چرب کنید و کنجد بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا سطحش طلائی شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

محبوب ترین غذای مجلسی را اصولی بپزید

خورشت مرغ را به سبک رستوران ها بپزید

دستور تهیه دسری بی نظیر برای آخر هفته

میز اردور/ دسر شیر عسلی خوشمزه و آسان

ناهار/ آبگوشت ترش فقط در کنار خانواده و روز تعطیل می چسبه!

غذای اصلی/ کباب فلفلی پیشنهاد جذاب جمعه

از شما/ پنکیک

پنکیک صبحانه برای همه خانواده

غذای اصلی/ خوشمزه ترین ماکارونی با گوشت چرخ کرده

غذای ملل/ کروکت فرانسوى را برای پیش غذای یلدا بپزید

شیرینی ها/ رولت گل سرخ خوشمزه و معطر برای شب یلدا

شام/ سوپ بروکلی و اسفناج بخورید تا سرما نخورید

نوشیدنی ثعلب بهترین انتخاب در هوای آلوده زمستان

از شما/ خورشت لوبیا😉

میز اردور/ ذرت مکزیکی با کلی مخلفات خوشمزه

ایده های جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی

عصرانه/ فرنی و ژله انار برای عصر یلدا

آموزش تهیه ژامبون مرغ ساده و دودی در خانه

کَسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه

آموزش تهیه ذرت مکزیکی با ذرت سالم

ایده های ساده برای تزیین لبو شب چله

کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه ذرت مکزیکی

صبحانه/ 2 دستور تهیه کیک شکلاتی ساده و خیس

کتلت سیب زمینی شیرازی

نان یونانی مخصوص عید کریسمس

کیک صبحانه با بافتی نرم و حجیم

هندونه مخصوص شب یلدا

از شما/شام خوشمزه ی ما

از شما/کیک

مثل حرفه ای ها شیر خرما را سرو کنید

شیرینی رول سیب دارچینی

طرز تهیه اسنک پیتزایی خوشمزه و لذیذ در خانه

دستور تهیه محلبی با رنگ‌ها و طعم‌های مختلف

ته چین انار، غذایی لذیذ با تم شب یلدا

غذای اصلی/ کیک سیب زمینی با هویج، غذایی شیک و خوشمزه

سوپ و آش/ برای کوچولویتان آش دندانی بپزید

عدسی هم گرمتان می کند، هم مغذی است

میز اردور/ سالاد بادمجان را با فلفل تند و تیز کنید

آموزش پیاز مجلسی سرخ شده

پای کدوحلوایی برای دسر شب یلدا

غذاهایی که مناسب در فصل پاییز

ته چین انار پیشنهاد فوق العاده برای شام یلدا

شیرینی اسپانیانی با مزه ای شببه بامیه

خوراک مرغ با نانی مخصوص برای ناهار امروز

کاپ قارچ و اسپاگتی، فست فودی جدید و خوشمزه

پاپ کرن کاراملی را برای شب یلدا درست کنید

سوپ و آش/ سوپ جوجه لیمویی تو این سرما می چسبه!

ذائقه ها/ برگر مرغ رژیمی برای مهمانان مسن