آریا بانو

آخرين مطالب

عیدانه/ دستورالعمل تهیه شیرینی آلمانی

عیدانه/ دستورالعمل تهیه شیرینی آلمانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
عیدانه/ دستورالعمل تهیه شیرینی آلمانی
٢٤١
٠
ایران / چی لازم دارم:
آرد شیرینی پزی 300 گرم
روغن صاف قنادی 150 گرم
کره نرم شده (جایگزین روغن) 80 گرم
پودر قند 50 گرم
تخم مرغ یک عدد
عسل یا شربت 30 گرم
شیر 30 گرم
چطور بپزم:
روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. سپس به ترتیب عسل، تخم مرغ، وانیل و شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. آرد را کم کم افزوده و با کمک قاشق چوبی مواد را مخلوط می‌کنیم. سپس خمیر آماده را داخل کیسه فریزر به مدت یک الی 2 ساعت استراحت دهید. خمیر را بین 2 نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کرده و با قالب یا لیوان برش می زنیم. نیمی از شیرینی‌ها را حفره دار کرده و همه قالب‌ها را در سینی فر می‌چنیم. شیرینی‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه قرار داده و به مدت 12 تا 15 دقیقه می‌پزیم. بعد از خنک شدن، با کمک قلم مو مقداری عسل یا ژله مغزی بی‌رنگ را که گرم کرده‌ایم روی شیرینی‌های حفره‌دار مالیده و با پودر پسته و... تزئین می‌کنیم. با کمک قیف مقداری مارمالاد یا ژله مغزی رنگی روی شیرینی‌های بدون حفره ریخته و شیرینی حفره دار تزئین شده را روی قسمت زیری قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها جفت شوند.
نکته 1: خمیر این شیرینی ورز داده نشود. اگر این خمیر را ورز بدهید سریع به روغن می‌افتد و شیرینی بی‌کیفیت می‌شود.
نکته2: شیرینی آلمانی معمولاً دو سه روز بعد از پخت جاافتاده‌تر و خوشمزه ترمی‌شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سیب زمینی برشته در فر؛ پر ادویه و با حداقل روغن

ترفندهای پخت گوشت گوساله

ماسک‌های معجزه‌گر برای تقویت مو

ناهار/ با خورش بوقلمون خودتان را تحویل بگیرید

انواع شلوار جین فاق‌بلند و روش ست‌کردن آن‌ها

سیب‌زمینی برشته در فر؛ پُر‌ادویه و با حداقل روغن

سوپ و آش/ آش ماش یزدی، خون ساز و مقوی

دسری جدید با موز

کیکی به شکل یک کیف گرانقیمت!

سیب زمینی آکاردئونی با عطر سیر

ساخت الماس با هنر اوریگامی

آویز کاغذی برای دیوار اتاق

صبحانه/ اسموتی مقوی موز و بادام زمینی برای یک روز زیبا

طرز تهیه خورش کرفس ( با تصویر)

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

غذای فردا را با دستور مجری صداوسیما بپزید

از شما/ شام لاکچری

از شما/ شام جالب

از شما/ کیک سفارشی

برای کودکان میان وعده ای مقوی درست کنید

از شما/ پیتزا شام شب

از شما/ رنکینگ

از شما/ شام مختصر ما

از شما/ بستنی زعفرانی

جدیدترین نسخه نان سیر خانگی

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ شقایق پز

از شما/ کوکو مرغ

از شما/بفرمایید دوستان

از شما/ پلو هویج

از شما/ کوکوی من

ازشما/ کتلت دورهمی

از شما/ لبوی جنوب هست

پخت «نان یوخا» در خراسان شمالی؛ مهارتی که میراث ملی شد

از شما/ پنکیک

از شما/ بفرمایید برنج و بوقلمون

ازشما/ ناهار ما

از شما/ کیک ساده من

از شما/ ناهار ساده ما

از شما/ رولت تن ماهی

از شما/ پنکیک من

از شما/ ژله عروسکی

از شما/ کوکو کدو سبز

از شما/ ژله ساده

از شما/ اکبر جوجه

از شما/ کوکی کشمش و گردو

از شما/ ناهار ما

3 روش ساده برای دانه کردن ذرت

استانبولی مرغ و پلوی زعفرانی برای شام

چگونه با فر رولت نارگیلی خوشمزه درست کنیم؟