آریا بانو

آخرين مطالب

عیدانه/ برای مهمانان ویژه قطاب سنتی بپزید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

١٤٣
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آردگندم : 1 کیلوگرم
شیر : 1/2 پیمانه
ماست : 1/2 پیمانه
شکر : 1/3 پیمانه
روغن_مایع : 1/3 پیمانه
تخم_مرغ : 2 عدد
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
مایه_خمیر : 1 قاشق مرباخوری
وانیل : 1 قاشق چایخوری
🍪مواد داخل قطاب:
گردو چرخ شده: 100 گرم
شکر : 150 گرم
گلاب : 2 قاشق مرباخوری
جوزهندی : 1 قاشق مرباخوری
هل_سبز و هل_سفید : 1 قاشق مرباخوری
چطور بپزم:
تمام مواد خمیر به غیر از آرد را خوب مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته تا حدی گرم شود که دست را نسوزاند.
مایه بدست آمده را کم کم به آرد اضافه کرده، آرد را ورز می دهیم تا خمیر یکدست و نرمی داشته باشیم.
روی خمیر را پوشانده یک ربع کنار می گذاریم.
مواد داخل قطاب را خوب مخلوط می کنیم.
خمیر را با وردنه پهن کرده با قالب دایره ای برش می دهیم تا دایره ای به ضخامت یک میلیمتر و قطر حدودی پنج سانتیمتر داشته باشیم. از مواد داخل قطاب روی خمیر ریخته دو‌سر خمیر را جمع کرده با دست یا چنگال شکل می دهیم بطوریکه کامل بسته شده و هیچ روزنه ای نداشته باشد.
داخل ماهیتابه روغن ریخته تا کامل داغ شود قطاب ها را تا کمی طلایی شدن سرخ می کنیم.
برای نون ماستی بعد از پهن کردن خمیر به ضخامت 3-2 میلیمتر با قالب برش داده درون خمیر برش داده شده با قالب دیگری یک دایره کوچک ایجاد می کنیم.
و داخل روغن داغ کمی بیشتر از قطاب سرخ می کنیم.
بعد از سرد شدن قطاب و نون ماستی روی آنها را پودرشکر یا پودرپسته بریزید.
نوش جان😍
نکات:
موقع درست کردن خمیر، اگر آرد بیشتر بود آب ولرم را کم کم اضافه کرده تا خمیر مورد نظر بدست بیاید.
موقع برداشتن چونه ها از خمیر موقع قالب زدن حتما روی خمیر باقیمانده را بپوشانید وگرنه موقع درست کردن قطاب دو طرف خمیر به هم نمی چسبد.
اندازه قطاب و نون ماستی به سلیقه شما بستگی دارد. ولی قطاب هر چه کوچکتر جلوه بهتری دارد.
برگرفته از اینستاگرام تایم غذا


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سیب زمینی برشته در فر؛ پر ادویه و با حداقل روغن

ترفندهای پخت گوشت گوساله

ماسک‌های معجزه‌گر برای تقویت مو

ناهار/ با خورش بوقلمون خودتان را تحویل بگیرید

انواع شلوار جین فاق‌بلند و روش ست‌کردن آن‌ها

سیب‌زمینی برشته در فر؛ پُر‌ادویه و با حداقل روغن

سوپ و آش/ آش ماش یزدی، خون ساز و مقوی

دسری جدید با موز

کیکی به شکل یک کیف گرانقیمت!

سیب زمینی آکاردئونی با عطر سیر

ساخت الماس با هنر اوریگامی

آویز کاغذی برای دیوار اتاق

صبحانه/ اسموتی مقوی موز و بادام زمینی برای یک روز زیبا

طرز تهیه خورش کرفس ( با تصویر)

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

غذای فردا را با دستور مجری صداوسیما بپزید

از شما/ شام لاکچری

از شما/ شام جالب

از شما/ کیک سفارشی

برای کودکان میان وعده ای مقوی درست کنید

از شما/ پیتزا شام شب

از شما/ رنکینگ

از شما/ شام مختصر ما

از شما/ بستنی زعفرانی

جدیدترین نسخه نان سیر خانگی

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ شقایق پز

از شما/ کوکو مرغ

از شما/بفرمایید دوستان

از شما/ پلو هویج

از شما/ کوکوی من

ازشما/ کتلت دورهمی

از شما/ لبوی جنوب هست

پخت «نان یوخا» در خراسان شمالی؛ مهارتی که میراث ملی شد

از شما/ پنکیک

از شما/ بفرمایید برنج و بوقلمون

ازشما/ ناهار ما

از شما/ کیک ساده من

از شما/ ناهار ساده ما

از شما/ رولت تن ماهی

از شما/ پنکیک من

از شما/ ژله عروسکی

از شما/ کوکو کدو سبز

از شما/ ژله ساده

از شما/ اکبر جوجه

از شما/ کوکی کشمش و گردو

از شما/ ناهار ما

3 روش ساده برای دانه کردن ذرت

استانبولی مرغ و پلوی زعفرانی برای شام

چگونه با فر رولت نارگیلی خوشمزه درست کنیم؟