آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه دسر ویکتوریا خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه دسر ویکتوریا
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه دسر ویکتوریا
٤١٨
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
دو لیوان شیر
شکر نصف لیوان
دو قاشق غذاخوری ارد گندم
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف قاشق چایخوری وانیل
زرده تخم مرغ یک عدد
خامه صبحانه صد گرم
پودر قند یک قاشق غذا خوری
بیسکوییت پودر شده
میوه
چطوری درست کنم:
اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی لیته چاشنی بی نظیر غذاهای پاییزی

میز اردور/ سالاد تن ماهی، هم پیش غذا هم غذا

غذای اصلی/ کباب سلطانى، پیشنهاد لاکچری هفته

غذای اصلی/ جغول بغول؛ خوشمزه ترین روش پخت جگر

میز اردور/ خشیل، دسر لذیذ آذری

فوت آشپزی/ خلال پسته را خودتان درست کنید

دسر هلو برای شب های بلند پاییز

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی مناسب ذائقه ایرانی

نوشیدنی ها/ قهوه موکای لایه ای برای شب های عاشقانه با همسر

سوپ و آش/ سوپ بروکلی با پنیر خوشمزه تر میشه

غذای ملل/ بورک گوشت، غذای دلبرانه ترکیه

سالاد اسفناج با بلغور جایگزین مغذی شام

ذائقه ها/ بیسکویت مناسب دندان درآوردن کودک

شام امشب، خوراک مرغ رژیمی

روش های خشک کردن زرشک تازه در منزل

غذای اصلی/ اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا

عصرانه/ دسر پاییزی برای عصرهای ابری

شیرینی ها/ کیک زیبای باوارین با توت فرنگی

از شما/ ناهار ما

فوت تهیه خورش بامیه و بادمجان

خوراک شوید باقالی را با پلو سرو کنید

تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

کشک مایع یک غذای سنتی با ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه ژله خرمالو به روشی آسان

آرایش دائم یا میکروپیگمنتیشن چیست؟

سیروابیج گیلان، خوش عطر مغذی

راه حل‌ های خانگی برای از بین بردن بوی بد کفش

آش عدس و بلغور برای پیشگیری از سو ءهاضمه

خواب زنان با مردان تفاوت دارد؟

نقاشی روی لب و خلق تصاویری خیره کننده و عجیب!!!

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سس سفید

صبحانه/ معجون شیر و شیره انگور بسیار مقوی و لذیذ

قرابیه دو رنگ کرم دار شیرینی خوشمزه و مجلسی

ترکیب سس سالسا و ماهی کاد یک غذای سالم

تیرامیسوی لیوانی دسری تک نفره

فوت و فن تهیه میگو پلو

آش «آماج» ارومیه را امتحان کنید

مرغ معطر با سیب زمینی

کلوچه آویشن شیرینی فصل سرد پائیز

«میت بال» ایتالیایی همان کوفته قلقلی خودمان است

آش پرپوله، غذای سنتی استان کردستان

طرز تهیه کیوسکی مرغ

طرز تهیه نان گردویی و موزی به 2 روش با شکر و بدون شکر

خمیرمایه چیست؟ نحوه استفاده از خمیر مایه

غذای اصلی/ ترش سماق، خورشت لذیذ شمالی

از شما/ قرمه سبزی‌

ازشما/ بفرماید دوستان

چطور سالاد را تازه نگه داریم؟

ذائقه ها/ برگر مرغ برای کسانی که نمی خواهند چاق شوند