آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ شیربرنج میوه ای بدون شیر خانه داري

میز اردور/ شیربرنج میوه ای بدون شیر
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ شیربرنج میوه ای بدون شیر
١٣٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
سیب ................... 3 عدد
برنج خُرد ..............1 لیوان
نشاسته ................1 فنجان قهوه‌خوری
شکر .................... 2 لیوان
آب پرتقال تازه ....... 3 پرتقال
قیصی .................. 50 گرم
کشمش ................. 50 گرم
آب ....................... 10 لیوان
پودر دارچین .......... به مقدار لازم
مغز فندق .............. به مقدار دلخواه(خرد شده)
چطوری درست کنم:
سیب ها را شسته، پوست می‌کنیم و در ظرف مناسبی رنده می‌کنیم. سیب‌های رنده شده را به همراه برنج ِخُردِ شسته شده در قابلمه‌ای ریخته، آب را اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می‌دهیم تا برنج نرم شود سپس کشمش و قیصی خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم همه‌ی مواد با هم بپزد تا برنج کاملا نرم شود. نشاسته را در مقدار کمی آب سرد حل کرده و به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم سپس شکر و آبِ 3 عدد پرتقال تازه را اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم همه‌ی مواد به آرامی با هم بپزد و غلیظ شود سپس آن را در ظرف‌های مورد نظر کشیده و روی آن را با پودر دارچین و مغز فندق خرد شده تزیین کرده و بعد از این که کاملا خنک شد، سرو می‌کنیم.
شیرینانه‌ی 1: می‌توانیم از مقدار کم‌‌تری شکر استفاده کنیم.
شیرینانه‌ی 2: برای گرفتن طعم ترشی نشاسته، آن را از قبل در آب سرد خیس می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ته‌نشین شود سپس به آرامی آب روی نشاسته را خالی می‌کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ ترشی لیته چاشنی بی نظیر غذاهای پاییزی

میز اردور/ سالاد تن ماهی، هم پیش غذا هم غذا

غذای اصلی/ کباب سلطانى، پیشنهاد لاکچری هفته

غذای اصلی/ جغول بغول؛ خوشمزه ترین روش پخت جگر

میز اردور/ خشیل، دسر لذیذ آذری

فوت آشپزی/ خلال پسته را خودتان درست کنید

دسر هلو برای شب های بلند پاییز

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی مناسب ذائقه ایرانی

نوشیدنی ها/ قهوه موکای لایه ای برای شب های عاشقانه با همسر

سوپ و آش/ سوپ بروکلی با پنیر خوشمزه تر میشه

غذای ملل/ بورک گوشت، غذای دلبرانه ترکیه

سالاد اسفناج با بلغور جایگزین مغذی شام

ذائقه ها/ بیسکویت مناسب دندان درآوردن کودک

شام امشب، خوراک مرغ رژیمی

روش های خشک کردن زرشک تازه در منزل

غذای اصلی/ اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر پیتزا

عصرانه/ دسر پاییزی برای عصرهای ابری

شیرینی ها/ کیک زیبای باوارین با توت فرنگی

از شما/ ناهار ما

فوت تهیه خورش بامیه و بادمجان

خوراک شوید باقالی را با پلو سرو کنید

تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

کشک مایع یک غذای سنتی با ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه ژله خرمالو به روشی آسان

آرایش دائم یا میکروپیگمنتیشن چیست؟

سیروابیج گیلان، خوش عطر مغذی

راه حل‌ های خانگی برای از بین بردن بوی بد کفش

آش عدس و بلغور برای پیشگیری از سو ءهاضمه

خواب زنان با مردان تفاوت دارد؟

نقاشی روی لب و خلق تصاویری خیره کننده و عجیب!!!

سیب‌زمینی تنوری پنیری با سس سفید

صبحانه/ معجون شیر و شیره انگور بسیار مقوی و لذیذ

قرابیه دو رنگ کرم دار شیرینی خوشمزه و مجلسی

ترکیب سس سالسا و ماهی کاد یک غذای سالم

تیرامیسوی لیوانی دسری تک نفره

فوت و فن تهیه میگو پلو

آش «آماج» ارومیه را امتحان کنید

مرغ معطر با سیب زمینی

کلوچه آویشن شیرینی فصل سرد پائیز

«میت بال» ایتالیایی همان کوفته قلقلی خودمان است

آش پرپوله، غذای سنتی استان کردستان

طرز تهیه کیوسکی مرغ

طرز تهیه نان گردویی و موزی به 2 روش با شکر و بدون شکر

خمیرمایه چیست؟ نحوه استفاده از خمیر مایه

غذای اصلی/ ترش سماق، خورشت لذیذ شمالی

از شما/ قرمه سبزی‌

ازشما/ بفرماید دوستان

چطور سالاد را تازه نگه داریم؟

ذائقه ها/ برگر مرغ برای کسانی که نمی خواهند چاق شوند