آریا بانو

آخرين مطالب

حلیم خوشمزه با دستوری خانگی و آسان خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ٣.٢
٢
آخرین خبر / مواد لازم :👇
گندم پوست کنده یک لیوان کاملا سرپر
برنج ایرانی یک چهارم لیوان
_گوشت ران گوسفند یا سینه ی مرغ یا بوقلمون حدود 200 گرم
دستور تهیه :👇
گندم پوست کنده رو از شب قبل با اب معمولی خیس کنید
گوشت رو با یک عدد پیاز وکمی فلفل سیاه و زردچوبه و مقداری اب بزارید تا خوب بپزه
گندم و برنج رو تو یه قابلمه ک گنجایش داشته باشه با ده لیوان اب بزارید تا با حرارت ملایم بپزه از همون لیوانی ک باهاش گندم پیمونه کردید برای ابش استفاده کنید ، دو ق غ روغن هم بریزید و دربش رو بزارید تا دوساعت و نیم خوب بپزه و له بشه
حال با هندی میکسر یا گوشتکوب برقی خوب میکسش کنید ،شما از هر وسیله ای ک تو خونه دارید میتونید استفاده کنید مثل غذا ساز و ...
حالا روی یک قابلمه یه ابکش بزاید و حلیم رو توی ابکش بریزید و با پشت یک کفگیر نرم سیلیکونی یا با دست مدام روش بکشید تا شیره ی حلیم از ابکش رد بشه و پوسته هاش بمونه مطابق فیلم
از سبوس هایی که باقی مونده میتونید برای سوپ استفاده کنید
سپس گوشت رو با گوشتکوب کاملا له کنید،کمی حلیم به گوشت اضافه کنید تا راحت کوبیده بشه سپس با حلیم مخلوط کنید ، گوشت بعد از پخت نصف استکان اب داشت ک من اون رو هم به حلیم اضافه کردم همراه یک قاشق چایخوری نمک
این مقدار نمک لازمه حتی اگر حلیم رو با شکر میخورید، چون حلیم خیلی بی مزه میشه،حتی اگه لازمه باید نمک بیشتری بهش بزنید
اگر سفت بود کمی آب جوش اضافه سی دقیقه بذارید حرارت ملایم جا بیافته و کشدار بشه تو این مدت که روی حرارته باید هر یک دقیقه هم زده بشه تا ته نگیره،و‌در آخر کمی دارچین اضافه کنید
دوستای من این بود طرز تهیه ی حلیم کشدار بازای مطمئن باشید بعد از خوردن این حلیم دیگه حلیم های بیرون رو نمی پسندید
حل با گوشت مرغ یا بوقلمون هم خوشمزه میشه ولی با گوشت بره یه چیز دیگس.
خوردن حلیم باعث تولید خون غلیظ در بدن میشه و همیشه باید حلیم رو با دارچین که یک رقیق کننده ی خون محسوب میشه میل کرد. برگرفته از ایسنتاگرام شور و شیرین


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی ها

آبنبات پولکی زعفرانی برای چای عصرگاهی

سوپ مرغ و سبزیجات مخصوص کودکان

 طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

ماکارونی اسفناج را نیم پز کنید

«گل همی» استان یزد را امتحان کنید

بدون داشتن فر نان شکم پر درست کنید

طرز تهیه گرم ماسالا ادویه معروف هندی

آموزش تهیه یک شیرینی فرانسوی خوشمزه

اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت

از شما/ رول دارچین با طعمی عالی وبافتی لطیف

از شما/ شام امشب ...پیتزا

از شما/ کوکوسبزی

از شما/ نان شیرمال با لایه میانی دارچین

فرق لاته و کاپوچینو از نظر مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببرید

میز اردور/ نان ذرت فوری بدون فر

غذای اصلی/ شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!

روش خشک کردن شوید با حفظ عطر و طعم

آموزش نحوه تزئین میوه ها با ایده های خلاقانه

خلاقانه ترین کیک ها برای پذیرایی عصرانه

پیتزای سریع و لذیذ بدون فر

کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات

8 ماسک معجزه آمیز آلوئه‌ورا برای انواع پوست

صفر تا صد زیبایی ابرو

روش‌های جلوگیری از کوچک شدن و آب رفتن لباس

تزئینات زیبا و دلبرانه اتاق کودک

بهترین روش نظم دادن و چیدمان یخچال

روش هایی ساده و ارزان برای زیبا بودن

جواهراتی برای ترویج تغذیه با شیر مادر

میز اردور/ طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه

طرز تهیه بیسکوییت با رویه شکلات

پخت 10 نوع آش با تنوع های گوناگون در جشنواره ملی آش زنجان

نان موزی را مانند آشپزهای ماهر اروپایی بپزید

صبحانه/ پنیر ریکوتا خانگی؛ نرم، لطیف و ساده

غذای اصلی/ تا به حال کوکوی میوه ای پخته اید؟

فوت آشپزی/ تکنیک‌های کار با ماسوره گرد

ذائقه ها/ با خوراک برگ چغندر خون تان را صاف کنید

میز اردور/ با گل محمدی مربا درست کنید

آسیاب کردن تخم گشنیز

نوشیدنی ها/ اسموتی هندوانه و طالبی بنوشید و لذت ببر ید

ناهار امروز؛ پلوی مخلوط پاکستانی

کلوچه بی نظیری که کدبانوهای افغانستانی درست می کنند

تنوع در پخت برنج با معرفی غذایی مقوی

ترفندهایی ساده برای دکوراسیون پذیرایی کوچک

تیپ مناسب برای آقایان قدبلند و لاغر اندام

روش‌هایی آسان برای ضخیم کردن تار موی سر

کیف چهارخانه مجلسی برای لباس های مشکی

جوان سازی پوست صورت با ماسک هویج

آویز رنگی و ساده برای اتاق