آریا بانو
ایده تهیه پاناکوتا دو رنگ با ژله
شنبه 27 دي 1399 - 19:41:41
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
ژله یک بسته با طعم و رنگ دلخواه
1 ونیم لیوان آب
4 لیوان شیر
1 لیوان سر خالی شکر
نصف پاکت خامه صبحانه،یا خامه فرم گرفته قنادی
4 ق غ پودر ژلاتین
دوحبه ی بزرگ شکلات تخته ای
نصف ق غ وانیل،من 5قطره اسانس زدم
2 ق غ گلاب
مراحل
طرزتهیه پاناکوتا:اول پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر مخلوط میکنیم ومیزاریم رو حرارت کتری تا حل بشه.حالا مابقی شیر را روی حرارت میزاریم زیر شعله کم باشه شکر و بهش اضافه میکنیم هم میزنیم تا شکر توی شیر حل بشه حالا خامه را بن ماری کنید و بهش اضافه کنید حواستون باشه شیر نباید به جوش بیاد،حالا خوب هم بزنید تا خامه توی شیر حل بشه بعد ژلاتین را بهش اضافه میکنیم و ازروی شلعه برمیداریم.
به دو قیمت تقسیمش میکنیم به یکیش دوحبه شکلات تخته ای تلخ اضافه میکنیم 1قاشق غ گلاب میزنیم تا توی مواد کاملا حل بشه.توی یکیش هم چندقطره وانیل زدم اگه وانیل پودری داشتین 1/4ق چ بزنید یه قاشق غ گلاب اضافه کنید.
حالا توی یه قالب رو چرب میکنیم از مواد سفید به ارتفاع نیم ساعت میریزیم ومیزاریم توفریزر تا خودش بگیره، ژله را با 1ونیم لیوان آب جوش درست کنید بزارید خنک بشه. بعد پاناکوتا را از فریزر میاریم با هر کارتری که دوستدارید قالب بزنید،من از قالب گل مینا استفاده کردم.
بعد از قالب زدن آروم از ژله میریزیم توی قالب تا جاهای گل را پر کنه باز میزاریم تا ده دقیقه توفریزر تا نیم بند بشه نباید خیلی سفت بشه چون لایه ها بهم نمیچسبن.
بعد اینکه نیم بند شد دوباره پاناکوتاه را ازصافی رد میکنیم روی ژله میریزیم داخل فریزر میزاریم این کارو تاپر شدن قالب تکرار کنید،من لایه آخر رو از پاناکوتای شکلاتی پرکردم.به مدت 4ساعت داخل یخچال بمونه و بعد با چاقوی که مدام تو آبجوش زدیم دورشا آزاد میکنیم تهشم 5ثانیه تو آبجوش میزاریم و توی ظرف مورد نظر را با کره کمی چرب کنید ودسر را برگردونید با وجود کره ته ظرف میتونید دسر را توی ظرفتون فیکس کنید،امیدوارم درست کنید ولذت ببرید.

http://www.banounews.ir/fa/News/497355/ایده-تهیه-پاناکوتا-دو-رنگ-با-ژله
بستن   چاپ