آریا بانو
دستور پخت غذای اصیل ایرانی دمپختک کازرونی
شنبه 27 دي 1399 - 14:34:40
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید


آخرین خبر/ دمپختک کازرونی
مواد لازم
گوشت گوسفندی و دنبه 300 گرم
برنج سه پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
کلم قمری نگینی خرد شده یک عدد متوسط
لوبیا چشم بلبلی خیس خورده نصف استکان
شوید خشک 4 ق غ
سیر خرد شده 4 حبه
نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر زنجبیل به مقدار لازم
طرز تهیه
اول گوشت و دنبه را با پیاز و روغن کم تفت میدیم چون دنبه خودش چربه . بعد ادویه و لوبیا چشم‌بلبلی و به همراه کلم قمری اضافه میکنیم. مواد و با هم تفت میدیم دو الی سه لیوان آب اضافه میکنیم و دو ساعت بهش زمان میدیم تا بپزه
بعد که پخت سیر و شوید و نمک اضافه میکنیم هم میزنیم بعد برنج و توش میریزیم . (اگه از شوید تازه استفاده کردین حتما قبل اینکه تو خورشت بریزید با سیر یکم تفت بدید ولی اگه شویدتون خشک بود نیازی به تفت نداره)تو این قسمت حواستون باشه که آب خورشت زیاد نباشه که برنجتون شفته میشه . وقتی برنج و توش ریختین آب خورشت باید به اندازه یه بند انگشت باشه اگر آبش کم بود آبجوش اضافه کنید( البته که میدونم همتون استادید) بعد که برنج دم کشید غذای ما آماده است.

http://www.banounews.ir/fa/News/497054/دستور-پخت-غذای-اصیل-ایرانی-دمپختک-کازرونی
بستن   چاپ