آریا بانو
کمک های اولیه ای که والدین باید بدانند
پنجشنبه 25 دي 1399 - 00:46:13
آریا بانو - نمناک / آنچه والدین واقعا به آن احتیاج دارند، کتابچه راهنمای مهم ترین مهارت های کمک های اولیه است که هر یک از ما باید آن را بدانیم. فرزندان تان در هر سنی که باشند، دانستن مهارت کمک های اولیه ضروری است. علاوه براین، با مهارت شما آن ها نیز می آموزند که برای مثال چه زمان هایی باید با 115 تماس بگیرند و ... .
1- دانستن زمان تماس با 115 (اورژانس)
در ابتدا لازم است پس از یادگیری مهارت های اولیه، به فکر امداد اورژانس باشید بنابراین دانستن زمان تماس با آن مهم است. زمانی که کودک به کمک نیاز دارد نباید از او غافل شد. به طور خلاصه اگر فرزند شما نفس نمی کشد، به سختی نفس می کشد یا از خواب بیدار نمی شود حتما و فورا با اورژانس تماس بگیرید.
2- چگونگی انجام احیای قلبی ریوی (cpr)
CPR جزء مهم ترین مهارت هایی است که باید یاد بگیرید. اپراتور های 115 هم می توانند دستورالعمل های CPR را به شما بیاموزند و در کل بسیار حیاتی است که هر والدینی این روش را بلد باشند. برای افزایش آگاهی خود حتما توضیحات ارائه شده در مطلب" آموزش مرحله به مرحله سی پی آر کودک و نوزاد " را مطالعه فرمایید.
3- چگونگی در آوردن یک تیغ و تراشه از پوست
گاهی شیطنت بچه ها باعث می شود تا اتفاقاتی نظیر رفتن تیغ در دست کودک، فرو رفتن نوک مداد در پا یا بریده شدن دست با شیشه یا رفتن میخ در پای او رخ دهد. 

آریا بانو

4- چگونگی باندپیچی یک زخم
کودکان بازی می کنند و ممکن است آرنج یا بازوی خود را زخم کنند. شما به عنوان والدین باید علاوه بر آرام کردن (آغوش گرفتن و بوسیدن او)، چگونگی پانسمان زخم را نیز بلد باشید.
5- چگونگی درمان سوختگی
کودکان کنجکاو هستند و هرچند بار به آن ها بگویید که مراقب وسایل گرمایشی ( اجاق گاز، بخاری، شومینه، توستر، شمع یا حتی سشوار) باشند، مطمئنا گوش نکرده و دست می زنند اما وقتی دچار سوختگی می شوند باید بدانید که چه کارهایی انجام دهید. 
6- نجات یک کودک در حال خفگی
بچه ها همیشه اشیای مختلف را امتحان می کنند و داخل دهانشان می گذارند که گاهی موجب موقعیت های خطر ساز برای آن ها می شود. آن ها ممکن است با به دهان گذاشتن لقمه درشت غذا یا وسایل ریز کوچک دچار خفگی شوند.
در چنین موقعیتی ابتدا با اورژانس تماس بگیرید و بلافاصله به پشت او ضربه بزنید. 
7- چگونگی انجام مانور هایملیک
نجات کودکان بزرگتر در حال خفگی می تواند کمی دشوار تر باشد. شما پس از تماس با اورژانس باید نحوه انجام مانور هایملیک را بدانید. مانور هایملیک یک فشار ناگهانی به شکم است که وقتی جسم خارجی به جای مری وارد نای می شود و تنفس را قطع می کند، برای باز شدن راه تنفس انجام می شود.
8- چگونگی درمان اسهال
آیا با رژیم BRAT که به رژیم ملایم نیز معروف است آشنا هستید؟ این رژیم که مخفف انگلیسی کلمات موز، برنج، سیب و نان تست است به افرادی که دچار اسهال هستند پیشنهاد می شود بنابراین هنگام اسهال کودک آن را به خاطر بسپارید
9- چگونگی برطرف کردن حالت تهوع
رفع استفراغی که ناشی از ویروس باشد دشوار است زیرا زمانی رفع می شود که ویروس از بدن دفع شود. حالت تهوع ( به همراه تب و سرفه ) معمولا ناشی از بیماری های حرکتی است و بهترین ترفند برای آرام کردن کودک در چنین شرایطی دادن یک میان وعده میوه ای به او می باشد.
10- چگونگی بند آوردن خون دماغ
خون دماغ به دلایلی همچون ضربه یا دستکاری بینی در کودکان رخ می دهد. کودک ممکن است به دلیل دست کردن در بینی یا فروکردن چیزی در آن دچار خون دماغ شود. شما به عنوان والدین باید چگونگی قطع کردن آن را بدانید.
11- چگونگی درمان شپش سر
گاهی اوقات ممکن است کودکان دچار شپش سر شوند. این مخلوقات کوچک و زننده می توانند احساس بدی را برای کودک ایجاد کنند. بدترین قسمت این ماجرا آن است که شپش موهای تمیز را هم دوست دارد بدان معنا که فقط تمیز نگه داشتن موهای آن ها کافی نیست.
12- چگونگی درمان نیش زنبور عسل
سوزش و درد زنبورزدگی می تواند همانند فرورفتن یک تیغ یا تراشه در پوست باشد. نیش زنبور عسل همانند یک پمپ کار می کند و هر چه مدت بیشتری در پوست بماند زهر بیشتری از آن آزاد می شود بنابراین در چنین شرایطی هرکاری می توانید انجام دهید و نیش را از پوست کودک بیرون بیاورید و آن را با استفاده از ناخن یا چیزی شبیه یک کارت اعتباری بخراشید.

http://www.banounews.ir/fa/News/495398/کمک-های-اولیه-ای-که-والدین-باید-بدانند
بستن   چاپ