آریا بانو
کروسان با طمع سیب و دارچین
چهارشنبه 24 دي 1399 - 22:23:11
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 5 نفر
4 پیمانه آرد
1 لیوان آب
1.4 پیمانه روغن
5 ق غ خوری شکر
2 ق غ خوری خمیرمایه
2 ق غ خوری شکر برای خمیر مایه
نصف پیمانه آب ولرم برای خمیرمایه
2 عدد سیب+1 ق غ خوری شکر+1 غ چ خوری دارچین
مراحل
ابتدا شکر را در آب ولرم حل میکنیم و خمیرمایه رو هم اضافه میکنیم و درش رو میزاریم تا عمل بیاد 10 مین طول میکشه 
آب و روغن و شکر رو با کمی وانیل با همزن میزنیم سپس خمیر مایه که عمل اومده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا زمانی آرد رو اضافه میکنیم تا خمیر به دستمون نچسبه سپس در ظرفی دیگر مقداری ظرف رو چرب میکنیم خمیرمون رو داخلش قرار میدیم و پارچه ای رو دور ظرف رو میپوشونیم به مدت 1.5 میزاریم در جایی گرم تا خمیر استراحت کنه 
سیب هارو به صورت نگینی خورد میکنیم داخل تابه با شکر و دارچین تفت میدیم پس از گذشت 15 مین زیر شله رو خاموش میکنیم 
سپس خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و با وردنه باز شون میکنیم داخلشون رو با سیب و دارچین پر میکنیم و میبندیمش به مدت 15 مین در دمای 180 درجه داخل فر میزاریم
 کروسان سیب و دارچین ما آماده است

http://www.banounews.ir/fa/News/495293/کروسان-با-طمع-سیب-و-دارچین
بستن   چاپ