آریا بانو
آسان ترین روش برای تهیه کاچی فوری مقوی و پرخاصیت
يکشنبه 21 دي 1399 - 16:07:23
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / کاچی از دسرهای سنتی و ایرانیه که قدیمیا برای صحت بدن و تقویت جسم و روح خودشونو و اعضای خانواده این معجون رو درست می کردند، کاچی نه تنها مقوی و انرژی زا هست، برای رفع کم خونی، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدنم مفیده
از بس که راحت و زود و سریع آماده میشه بهش میگم سه سوته 
حالا اگه شما هم مثل من از طرفدارای دسرهای ایرانی هستین حتما کاچی رو امتحان کنید
مواد لازم :
آرد 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
آب 2 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
کره 100 گرم
هل 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
اول از همه شربت و آماده میکنیم ، آب و شکر و گلاب و زعفرانو توی ظرف میریزیم روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل بشه نیازی به جوشیدن نیست 
کره رو تو قابلمه میریزیم و میزاریم آب بشه آرد و اضافه و تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و رنگ آرد عوض بشه بعد هل و اضافه و یکم دیگه تفت میدیم، شربت و میریزیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد تو ظرف میریزیم و با خلال پسته و گل محمدی تزیینش میکنیم
نکته :
به جای کره از ترکیب روغن و کره یا به تنهایی روغن جامد یا روغن حیوانی هم میتونید استفاده کنید، ولی طعم و مزش با کره عالی میشه
اگه دوست داشته باشید میتونید از ادویه هایی مثل دارچین و جوزهندی و زنجبیل هم استفاده کنید.
از صفحه طاهره هم

http://www.banounews.ir/fa/News/492288/آسان-ترین-روش-برای-تهیه-کاچی-فوری-مقوی-و-پرخاصیت
بستن   چاپ