آریا بانو
تزیین کباب کوبیده برای مهمانی ها
پنجشنبه 11 دي 1399 - 21:48:11
پرشین وی - خانه داری
آریا بانو - اگر دوست دارید با یککباب کوبیده حرفه ای آشنا شوید برای شما عزیزان طرز تهیه کباب کوبیده و تزیین کباب کوبیده و برنج را به اشتراک خواهیم گاشت

کباب کوبیده یکی از غذاهای محبوب ایرانی ها استما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان گلچینی از تزیین کباب کوبیده و برنج و
همچنین نکات و ترفندهای درست کردن کباب کوبیده را برایتان به اشتراک بگذاریم در
ادامه مطلب همراه ما باشید.
تزیین کباب کوبیده و برنج

آریا بانو

تزیین کباب کوبیده و برنج
بیشتر بدانید از ترفندهای درست کردن کوبیده
در اغلب موارد اما این مراسم پایان خوشی ندارد؛ کباب روی منقل می‌ریزد و همه دست
به دامن نخ می‌شوند تا دور کباب بپیچند که بیشتر از این نریزد و حداقل گرسته نمانند.
غذایی که فوت و فن مخصوص به خودش را دارد و با یک تکنیک ساده می‌تواند همه
این سختی‌ها را دور بزند. تا آن‌جایی که تا اسم کباب کوبیده بیاید، همه خانواده بگویند فقط کباب‌کوبیده‌های فلانی را می‌خوریم!
برای تهیه کباب کوبیده باید از گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مخلوط گوساله استفاده
کنید و برای اینکه کباب کوبیده ترد و خوشمزه شود باید از گوشت چربی‌دار استفاده کنیم.
گوشتی که چربی‌اش کم باشد هنگام ماساژ دادن خودش را ول می‌کند.
علاوه بر این باید حتما گوشت را حداقل دو تا سه بار خیلی ریز چرخ کنید.
هر چه گوشت بیشتر چرخ شود و ورز داده شود کباب‌ها یکدست‌تر می‌شود و از روی سیخ نمی‌ریزد. نکته مهم دیگر میزان پیاز و چگونگی خرد و مخلوط کردن آن و نسبتش با میزان گوشت است. علاوه بر این مدت‌زمانی که گوشت استراحت می‌کند نیز بسیار مهم است.

آریا بانو

تزیین کباب کوبیده و برنج
مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده: یک کیلوگرم
پیاز: 250 گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زعفران: در صورت دلخواه
گوجه فرنگی: به تعداد دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت کوبیده :
1. گوشت چرخ‌کرده را در یک ظرف بریزید و پس از ریختن نمک و فلفل و زعفران آن را خوب ورز دهید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا کمی استراحت کند.
2. پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید. گرفتن آب پیاز سبب می‌شود تا کباب
کوبیده روی سیخ وا نرود و توی آتش نریزد. پیازها را به گوشت اضافه کنید
و حسابی وزر بدهید. هر چه گوشت و پیاز را بیشتر ورز بدهید کباب کوبیده شما خوشمزه‌تر می‌شود.

آریا بانو

تزیین کباب کوبیده و برنج
3. بعد از این‌که ورز دادن گوشت انجام شد بهتر است به مدت دو تا سه
ساعت روی گوشت یک کیسه پلاستیکی بکشید و به مدت 2 تا سه ساعت آن را در یخچال بگذارید.
4. سپس گوشت را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و هنگام به سیخ
کشیدن کمی دستتان را تر کنید که گوشت به دستتان نچسبد. سر و ته
گوشت را روی سیخ کمی بیشتر فشار دهید، تا موقع کشیدن کباب از روی سیخ به راحتی از آن جدا شود.
5. کباب‌ها را اول روی شعله زیاد قرار دهید و وقتی گوشت خودش را گرفت شعله را کم کنید.
6. گوجه‌ها را هم به سیخ بکشید تا کبابی شود. در صورت دلخواه می‌توانید فلفل سبز هم با گوجه‌ها به سیخ بکشید تا کباب کمی تند و لذیذتر شود.

آریا بانو

کباب کوبیده

آریا بانو

کباب کوبیده

آریا بانو

کباب کوبیده

آریا بانو

کباب کوبیده

آریا بانو

کباب
آفتاب / irna

http://www.banounews.ir/fa/News/486507/تزیین-کباب-کوبیده-برای-مهمانی-ها
بستن   چاپ