آریا بانو
کلوچه خرمایی، یک میان وعده عالی و مغذی
شنبه 15 آذر 1399 - 23:52:42
آریا بانو - غذالند / کلوچه خرمایی، یک میان وعده عالی و مغذی برای کودکان و نوجوانان می باشد. اگر کودک شما نیز تمایلی به مصرف خرما ندارد، می توانید از طریق سرو متنوع آن در انواع خوراکی ها، این منبع عالی و مقوی برای سلامتی را در برنامه غذایی خود قرار دهید. خرما، خواص و فواید بسیار زیادی دارد که باعث حفظ سلامتی افراد و پیشگیری از انواع بیماری ‌ها خواهد شد.
خرما یک منبع غنی از ویتامین ‌ها و مواد معدنی چون ویتامین ‌های A ،B2 ،C، پروتئین، کلسیم، پتاسیم، مس، منگنز، فیبر، سلنیوم، آهن، فسفر و… می باشد. از این رو مصرف خرما در روز باعث بهبود سلامت قلب، تنظیم کلسترول و فشار خون، بهبود عملکرد مغز، محافظت از پوست و مو، افزایش سطح انرژی و… خواهد شد.
کلوچه خرمایی را می توانید به عنوان میان وعده خوشمزه و خوش عطر به راحتی و در کوتاه ترین زمان در منزل تهیه نمایید. همچنین در وعده صبحانه نیز این کلوچه به همراه چای و یا شیر بسیار عالی خواهد بود و انرژی لازمه شما برای فعالیت های روزانه را تامین خواهد کرد.
مواد لازم
آرد: 2 لیوان متوسط
شیر: 1 لیوان
شکر: نصف لیوان
پودر مخمر: 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
کره: 4 قاشق غذاخوری
خرما: 12 عدد
کنجد: به مقدار لازم
نمک: نصف قاشق چایخوری
مراحل
 گام 1آرد، پودر مخمر، شکر و نمک را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
 گام 2شیر را ولرم کرده و به مواد ظرف اضافه و مخلوط نمایید.
 گام 3سپس کره آب شده را نیز اضافه و مواد را با دست به آرامی ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
 گام 4درب ظرف را بگذارید و یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر استراحت کند.
 گام 5خمیر کلوچه را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و با دست گرد کنید.
 گام 6مجدداً 15 دقیقه خمیر را استراحت دهید.
 گام 7هسته و پوست خرماها را گرفته و آنها را میکس یا له کنید.
 گام 8خمیر را بر روی تخته پهن کنید و مقداری خرما در وسط خمیر قرار دهید و از اطراف مجدداً خمیر را گرد کنید.
 گام 9سینی فر را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای آماده شده را در سینی بچینید.
 گام 10زرده تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید.
 گام 11سپس کمی از زرده تخم‌ مرغ را بر روی خمیرها برس بکشید و کمی کنجد بریزید.
 گام 12فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
 گام 13بعد از گذشت چند دقیقه از گرم شدن فر، سینی خمیرها را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/467164/کلوچه-خرمایی،-یک-میان-وعده-عالی-و-مغذی
بستن   چاپ