آریا بانو
روش های متفاوت برای تهیه ی شیرینی اشکی
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 22:26:54
آریا بانو - بیتوته / شیرینی اشکی یکی از شیرینی های خوشمزه ی ایرانی است که در طول سال از آن استفاده می کنند اما بیشترین زمان برای مصرف در ایام نوروز می باشد.
طرز پخت شیرینی اشکی
مواد لازم برای 20 عدد شیرینی :
آرد یک و نیم لیوان 
شکریک سوم لیوان
تخم مرغ1 عدد
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری سر خالی
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع یک سوم لیوان 
شکلات آب شده به مقدار لازم برای تزیین 
 پودر پسته یا انار یا اسمارتیزبرای تزیین 
روش تهیه شیرینی اشکی :
برای تهیه ی شیرینی اشکی، ابتدا داخل کاسه ای تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن برقی 5 دقیقه هم بزنید تا غلیظ و کشدار شود (با همزن دستی حدود 10 دقیقه بزنید.) سپس روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
بعد بکینگ پودر و در آخر آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید. خمیر این شیرینی نباید زیاد ورز داده شود زیرا شیرینی پس از پخت خشک می شود. فقط یک نکته آن هم اینکه اگر خمیر کمی چسبناک بود در حد 1 تا 2 قاشق به آن آرد بزنید اگر بیشتر آرد زده شود شیرینی خشک می شود.
گلوله ای به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و روی سطح کار به شکل لوله ای در آورید (لوله ای حدود 10 سانت) و به شکل اشک دو طرف آنرا به هم بچسبانید. و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. تمام خمیر را به همین ترتیب آماده کنید
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید (بستگی به دمای فرتان دارد مواظب باشید نسوزد). این شیرینی زیاد تغییر رنگ نمی دهد. با این مقدار مواد 20 عدد شیرینی درست می شود.
بعد از پخت، شیرینی ها خنک که شدند نوک آنها را در شکلات آب شده بزنید و روی آن را با چند دانه انار یا اسمارتیز یا پودر پسته و ... تزیین کنید.
طرز تهیه شیرینی اشکی با عسل :
مواد لازم شیرینی اشکی :
آرد 500 گرم
 زرده تخم مرغ 2 عدد
 پودرقندنصف لیوان 
 کره200 گرم 
 عسل 4 قاشق غذاخوری
 شیر 4 قاشق غذاخوری
 روغن مایع 8 قاشق غذاخوری
 وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی اشکی مخصوص :
برای درست کردن شیرینی اشکی ابتدا کره که به دمای محیط رسیده را با پودر قند با دور تند همزن بزنید تا کاملا سفید و پوک شود. بعد زرده ها و وانیل را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید. شیر و عسل را اضافه کنید و باز خوب مخلوط کنید (من در این مرحله برای اینکه خمیرم سفید نباشد کمی زعفران ریختم تا کمی زرد رنگ بشود).
آرد را بریزید کمی که مخلوط شد روغن مایع را بریزید،خیلی کم ورز بدهید تا خمیر نرمی بدست آورید، در صورت نیاز می توانید کمی بیشتر آرد اضافه کنید. زیاد ورز ندهید که خمیر روغن بیاندازد.خمیر را یک ساعت داخل یخچال بگذارید و اجازه بدهید استراحت کند.

http://www.banounews.ir/fa/News/465601/روش-های-متفاوت-برای-تهیه-ی-شیرینی-اشکی
بستن   چاپ