آریا بانو
فوت و فن تهیه برنج کته مجلسی
سه شنبه 11 آذر 1399 - 19:58:47
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / کته یک روش پخت برنج در آشپزی ایرانی است که اکثر استان های شمالی به این روش آشپزی میکنند. در این روش برنج بدون صاف کردن پخته میشود . کته آسان تر از پلو پخته میشود و بخصوص برای افرادی که شکم درد هستند مناسب میباشد.
* برگرفته از کانال رازهای آشپزی

http://www.banounews.ir/fa/News/464563/فوت-و-فن-تهیه-برنج-کته-مجلسی
بستن   چاپ