آریا بانو
آموزش تهیه دونات برای مبتدی ها
شنبه 8 آذر 1399 - 17:09:10
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم 
4لیوان آرد سفید
2 عدد تخم مرغ
70 گرم کره
وانیل به مقدار لازم
چند قطره گلاب
3 قاشق مربا خوری شکر
شیر یک بسته کوچوک
1قاشق غذا خوری مایع خمیر
1 پنسه نمک
مراحل
شیر با حرارت کم گرم کنید یک قاشق مربا خوری شکر وونمک را اضتفه کنیدومایع خمیریه گوشه میزارید وروی ان را می پوشانید تا 20 دقیقه
تخم مرغ،وانیل وسه قاشق شکر وگلاب مخلوط کنید بعد کره هم دمای محیط را اضافه کنید تا یک نواخت ویکدست شوند شیر را به آن ها اضاف کنید وارد سه بار الک شده را کم کم اصاف کنید تا خمیر لطیف ونچسبی به شما بدهد.یک ساعت ونیم به خمیر استراحت بدهید ،در جای گرم بعد قااب بزنید
برای دونات ها گرد وتو خالی ودر روعن سرخ کنید وبعد خنک شدن شکلات دوب شده بریزید
برای شیرینی ها یه شکل مربع پهن کنید از وسط ویک گوشه برش بزنید تابرشها به هم نزنید شوند رو به روی برشمان شکلات وگرده خورد کرده می گذاریم ولایه برش جدا را بر روی آن بر می گردانیم دو طرف اضاف آمده را شیار شیار برش بزنید ونوبت به نوبت بر روی لایه رو به رو بر گردانید من در تنور سراشپز در سینی مخصوص ان به مدت 7دقیقه پختم ودر آخر پود قند میریزم ونوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/463088/آموزش-تهیه-دونات-برای-مبتدی-ها
بستن   چاپ