آریا بانو
عصرانه/ «کاپ کیک هلو» با ظاهری دلچسب و فریبنده
شنبه 8 آذر 1399 - 12:08:27 PM
آریا بانو - ستاره / مواد لازم:
روغن گیاهی: 1/3 پیمانه
شکر: 1/2 پیمانه
تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
آرد: 1 و 1/4 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین: 1/4 قاشق چای خوری 
نمک: 1/2 قاشق چای خوری 
شیر: 1/4 پیمانه
مربای هلو: 1/2 پیمانه
آرد: 1 قاشق غذاخوری 
هلوی پوست کنده شده و خرد شده: 2 عدد متوسط
مواد لازم برای خامه تزئین روی کاپ کیک هلو
کره نرم شده: 1 پیمانه
وانیل: 1 قاشق چای خوری
شکر پودر شده: 3 پیمانه
مربای هلو: 5 قاشق غذاخوری
هلوی قطعه قطعه شده: به مقار لازم
دستور پخت
فر را روی 175 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا به تدریج گرم شود.
16 عدد کپسول کاغذی کاپ کیک را درون قالب بچینید.
در کاسه هم‌زن، روغن گیاهی و شکر را با هم مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ را به خوبی هم زده و به آن اضافه کنید.
در یک کاسه دیگر، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. (مخلوط آردی که آماده کردید، باید طی چندین مرحله به کاسه مخلوط روغن و شکر اضافه شود.)
یک سوم آرد را به مخلوط اضافه کرده و بعد نصف شیر را به آن بیافزائید.
یک سوم دیگر از آرد، باقی مانده شیر و در نهایت آرد باقی‌مانده را اضافه کنید.
تا زمانی که مواد کاملا ترکیب شوند و به خورد هم بروند مخلوط کردن آن را ادامه دهید.
در این مرحله مربا را اضافه کنید.
در یک کاسه کوچک، هلو خرد شده و یک قاشق غذاخوری آردی که مواد لازم به آن اشاره شد را ترکیب کرده و به خمیر اضافه کنید.
پس از مخلوط شدن تمام مواد، دو سوم کپسول کاغذی کاپ کیک را با خمیر آماده شده پر کنید.
قالب را درون فر قرار داده و اجازه دهید مخلوط خمیری طی 17 الی 20 دقیقه به خوبی بپزد.
پس از گذشت این مدت زمان با خلال دندان آن را تست کنید؛ اگر مواد به خلال نچسبیدند یعنی کاپ کیک هلوی شما آماده است.
پس از اتمام مرحله پخت اجازه دهید کاپ کیک به طور کاملا خنک شوند.
کاپ کیک هلوی خوش عطر شما آماده است، نوش جان ...
روش تهیه خامه برای تزئین
 در یک کاسه تمام مواد را مخلوط کرده، روی کاپ کیک ریخته و در کنار آن تکه‌ای هلو اضافه کنید.
برگرفته از : tasteandtellblog

http://www.banounews.ir/fa/News/461642/عصرانه--«کاپ-کیک-هلو»-با-ظاهری-دلچسب-و-فریبنده
بستن   چاپ