آریا بانو - بهداشت نیوز / مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد
زنان باردار، در طول مدت حاملگی و به ویژه در سه ماهه اول به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کنند.
زرشک و زعفران برای
زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و احتمال سقط کودکشان را در پی خواهد آورد.
دانشمندان با
آزمایش روی 150 زن باردار دریافتهاند کسانی که در سه ماهه اول
بارداری زرشک و زعفران مصرف می کنند جان کودکشان را به خطر میاندازند و خود نیز دچار
زایمان زودرس میشوند.
نتایج این تحقیق پژوهشگران حاکی است که زرشک و به ویژه زعفران، همچون دارویی سبب انقباض عضلهها میشوند و مصرف آنها تنفس مادران را با مشکل روبرو می کند.