آریا بانو
کیک موز و نارگیل را سه سوته تهیه کنید!
شنبه 1 آذر 1399 - 22:51:40
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر /بیایید که کیک اوردم باقلوا، سه سوته ، بدون شکر و ارد ، سبک و خوشمزه، کم کالری و سلامت، عالی برای کسانیکه به گلوتن حساسیت دارند و همچین برای دوستانی که رژیم لو کرب دارن، بزن بریم!
مواد لازم
60 گرم ارد نارگیل
1/2 کاپ کره بادام
3 عدد تخم مرغ
1 پیمانه موز پوره شده ( هر چی موز رسیده تر باشه کیک شیرین تره)
1/4 کاپ روغن نارگیل اب شده
1 ق چ وانیل
1/2 ق چ بیکینگ پودر
1/2 ق چ بیکینگ سودا
1/4 ق چ نمک
1/2 پیمانه چیپس شکلات
طرز تهیه
موز ها رو با چنگال له کنید
مواد تر موزها، تخم مرغ، وانیل ، کره بادام و روغن نارگیل رو با هم بزنید .
مواد خشک ارد نارگیل،بیکینگ پودر، بیکینگ سودا، نمک رو اضافه کنید و هم بزنید و در آخر چیپس شکلات رو اضافه کنید .
مایه کیک رو در قالبی که چرب کردید و کاغذ انداخته اید بریزید و در فری که 15 دقیقه قبل در دمای 180 درجه گرم شده بگذارید و بزارید 45 دقیقه بپزه تا جایی که رنگش طلایی بشه و خلال دندان تمیز بیاد بیرون .
بزارید 25 تا 30 دقیقه خنک بشه بعد از قالب دربیارید .

http://www.banounews.ir/fa/News/457099/کیک-موز-و-نارگیل-را-سه-سوته-تهیه-کنید!
بستن   چاپ