آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
500 گرم گوشت گردن
3 پیمانه برنج
1 عدد پیاز
4 ق غ زعفران
نمک فلفل زردچوبه مقداری
2 ق غ ماست
2 عدد تخم مرغ
2 عدد
سیب زمینی
مراحل
برنج را آبکش کردم و ته دیگ را ته چین گذاشتم ماست و تخم مرغ و زعفران و کمی نمک و
روغن برنج را اضافه کردم و ته ظرف ریختم.
مابقی
برنج و با شوید خشک مخلوط کردم روی
برنج زعفرونی گذاشتم. متاسفانه یادم رفت از ته چین
عکس بگیرم 😅
گوشت گردن هم از شب قبل با
پیاز و فلفل و زردچوبه بار گذاشتم تا ناهار حسابی پخت و
سیب زمینی کنارش سرخ کردم.