آریا بانو
غذای اصلی/ گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان
جمعه 30 آبان 1399 - 3:24:01 PM
آریا بانو - کتاب کاله/ گراتن نوعی تکنیک غذا درست کردن است. در این تکنیک غذا در ظرف‌های مخصوص فر آماده و روی آن با آرد سوخاری و پنیر رنده شده برشته می‌شود. این غذا از کشور فرانسه منشا گرفته و با مواد غذایی مختلفی درست می‌شود. می‌خواهیم این بار طرز تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان
کوکتل پنیری پارمسان 300 گرم
قارچ 300 گرم
کدو سبز قلمی 500 گرم
کره کاله 50 گرم
پنیر پیتزا 300 گرم
پنیر موزارلا دو قاشق غذاخوری
شیر پرچرب دو لیوان
آرد دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای یک عدد
پیازچه هشت عدد
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه
کدو، قارچ و کوکتل پنیری‌های پارمسان را به صورت حلقه‌ای برش دهید و به همراه کره در تابه تفت دهید. بعد از چند دقیقه فلفل دلمه‌ای و پیازچه خرد شده را همراه فلفل، نمک، آویشن و پودر سیر اضافه کرده و تفت دهید.
ظرف مورد نظر را آماده کنید و مقداری از سس بشامل را کف ظرف ریخته و با قاشق صاف کنید، سپس به ترتیب یک لایه از پنیر پیتزا و نصف مواد تهیه شده را روی سس بشامل قرار دهید.
مجددا یک لایه سس بشامل، یک لایه پنیر پیتزا و باقیمانده مواد را به ظرف اضافه کنید و باقیمانده سس بشامل و پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و 2 قاشق پنیر موزارلا سطح گراتن بریزید.
ظرف را داخل فری که از قبل گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

http://www.banounews.ir/fa/News/456264/غذای-اصلی--گراتن-کدو-و-کوکتل-پنیری-پارمسان
بستن   چاپ