آریا بانو
میز اردور/ فرنی پسته برای کودکان لاغر و ضعیف
دوشنبه 26 آبان 1399 - 18:07:38
آریا بانو - پارسی دی / فرنی پسته یکی از انواع فرنی های بسیار خوشمزه و مقوی ایرانی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان برای افطاری تهیه می شود. این فرنی خوشمزه علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود پسته بسیار مقوی و برای سلامتی بدن مفید است.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای 4 نفر فرنی پسته تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری فرنی پسته تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. 
چی لازم دارم:
شیر 4 لیوان
کره 1 قاشق غذاخوری
شکر 8 قاشق غذاخوری
گلاب 4 قاشق غذاخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر پسته 4 قاشق غذاخوری
آرد برنج 4 قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
برای تهیه فرنی پسته ای ابتدا آرد برنج و نشاسته ذرت و شیر را در قابلمه ای می ریزیم و با همزن دستی مواد را می زنیم تا مخلوط شوند و چون آرد برنج باید با شیر سرد مخلوط شود تا گلوله گلوله نشود. بعد شکر را اضافه می کنیم
و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتبا هم می زنیم تا بوی خامی آرد از بین برود و شکر کاملا حل شود و مایه شروع کند به جوشیدن و غلیظ شدن که آن وقت در اوج غلیظ شدن کره ،پودر پسته ،وانیل و گلاب را نیز می افزاییم
و پیاپی مواد را هم می زنیم تا به غلظت مطلوب که رسید از روی حرارت قابلمه را بر می داریم.باید توجه داشته باشیم که که فرنی زمان سرد شدن غلیظ تر نیز می شود. سپس فرنی را در ظرف های تک نفره یا در یک ظرف می ریزیم
و روی آن را با مغز بادام و پسته تزئین می کنیم. می توانید برای زیباتر شدن و مجلسی بودن فرنی به مقداری از فرنی زعفران یا فرنی کاکائو نیز بزنید و ابتدا فرنی سفید را تا نصف ظرف بریزید و 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب حالت بگیرد
سپس ظرف را بیرون بیاورید و فرنی زعفرانی یا فرنی کاکائویی را روی آن بریزید و مجددا ظرف را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید مجددا به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بماند تا خودش را بگیرید سپس ظرف فرنی را بیرون بیاورید و روی آن را تزئین کنید.نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/453837/میز-اردور--فرنی-پسته-برای-کودکان-لاغر-و-ضعیف
بستن   چاپ