آریا بانو
آموزش تهیه آرانچینی ایتالیایی
چهارشنبه 21 آبان 1399 - 22:03:03
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 3 نفر
1 لیوان برنج عنبربو
به مقدارلازم کالباس
1 فنجان سرخالی آب
2 ق غ خ آرد
کمی زعفران ونمک
کره
پنیرپیتزا
روغن برای سرخ کردن
پودرسوخاری
مراحل
ابتدا برنج رو با کمی نمک وزعفران وکره پختم،تا داغه روش پنیرپیتزا وباقی مانده کره روگذاشتم،گذاشتمش تو دمای محیط تا سردبشه.
سپس کالباس رو مکعبی شکل برش زدم. ارد رو هم با اب حل کردم. وقتی برنج به دمای محیط رسید به اندازه ی دلخواه از برنج برمیداریم گلوله میکنیم،بعد بادست بازمیکنیم وداخلش ی تیکه کالباس و پنیرپیتزا میذاریم گردش میکنیم
حالا،گردی رو میذاریم اول داخل ارد حل شده داخل اب،بعد داخل پودر سوخاری. همینجوری ادامه میدیم تاموادمون تموم بشه،بعد باروغن زیاد سرخشون میکنیم.

آریا بانو

نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/450490/آموزش-تهیه-آرانچینی-ایتالیایی
بستن   چاپ