آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / قصد داریم شما را با دستور پخت خورش باقلا و گشنیز آشنا کنیم.
مواد لازم برای 4 تا 5 نفر
گوشت گوسفندی 500 گرم
باقلا سبز 500 گرم
گشنیز خرد شده 4 قاشق سوپخوری
پیازیک عدد
سیر 6 حبه
زعفران آب کرده یک قاشق سوپخوری
زردچوبه یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
* باقلا را از هر دو
پوست در آورید، بشویید و در آبکش بریزید.
پیاز را
پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید. حبههای سیر را هم خرد کنید.
* گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. سپس در قابلمهای
روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
*
روغن که داغ شد
پیاز و سیر را در
روغن بریزید و خوب سرخ کنید. پیازها که طلایی شد، زردچوبه را اضافه کنید و به هم بزنید.
* گوشتها را اضافه وخوب سرخ کنید تا آب بخار شود. زعفران آب کرده و فلفل و سیر را اضافه کنید.
* مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک
ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.
* بعد از پخت کامل گوشت، باقلا را اضافه کنید. حالا میتوانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.
* در مراحل آخر پخت، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مد نظر بریزید و به همراه
برنج سرو کنید.